Kantopsluiting

Bij de kantopsluiting kan je kiezen uit afboordingen van verschillende materialen, zoals hout, beton en kunststof. Nee, we sluiten hier geen kant op, maar we gaan jouw grasperkjes en stenen padjes afsluiten van de rest van de tuin. Zo creëer je zones in je gazon, specifieke ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. En zo lijkt je tuin groter en leuker!

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een kantopsluiting?

Een kantopsluiting is meestal een grens tussen het gazon en een ander deel van de tuin, zoals een stenen pad, kiezelsteentjes of een bloemenperkje. Je graaft ze een stukje in, zodat ze stevig op hun plaats blijven. Met deze kantopsluiting voorkom je ook dat steentjes in je gras terechtkomen en blijft alles mooi gescheiden. Bovendien bieden ze een mooie afscheiding tussen het ene deel van je tuin en het andere.

Uit welke materialen kan je kiezen voor mijn kantopsluiting?

Je hebt ze vast al eerder gezien: de kunststoffen kantopsluiting langs bloemenperkjes of moestuintjes. Deze flexibele rollen zijn heel gemakkelijk te plaatsen aan de rand van je bloemenperkje. De flexibiliteit is hier natuurlijk een extra groot voordeel, aangezien je bochten in de afboording kan creëren en ook zelf het materiaal op maat kan snijden.

Daarnaast hebben we ook een kantopsluiting uit beton, voor zij die een extra stevige afboording wensen. Deze afboording zal dus niet beschimmelen of wegrotten en decennialang jouw bloemenperkje beschermen tegen ongedierte. Dit soort afboording kan je moeilijk versnijden en kan enkel in een rechte lijn.

Of heb je liever een natuurlijke afsluiting? Dan raden we zeker de houten lamellen aan. Deze zijn gemaakt uit extra duurzaam azobehout, wat erg bestand tegen vocht en natte aarde. Je kan gerust deze lamellen zelf op maat zagen, maar ze in grote bochten wringen zal moeilijker zijn.

Moet je jouw kantopsluiting behandelen?

In principe is het niet nodig om je kantopsluiting te behandelen, aangezien kunststof en beton hun kleur niet verliezen en eeuwig duurzaam blijven. Ook het azobehout hoef je niet te behandelen, want het is verbazingwekkend genoeg bestand tegen vocht. De uitstraling van deze lamellen maakt bovendien niet zo veel uit, aangezien ze diep in de grond zitten en dus moeilijk zichtbaar zijn.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kantopsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving