Meer weten?

Uit welk materiaal zijn deze metalen tuindeuren gemaakt?

Deze tuindeuren zijn gemaakt uit gegalvaniseerd metaal met een stevige coating van kunststof. De gegalvaniseerd behandeling maakt het metaal bestand tegen regen, maar dankzij het extra jasje van polyester kan het metaal helemaal niet roesten. Deze laag zorgt ook voor die karakteristieke groene of zwarte kleur, wat perfect past bij de rest van je tuinafsluiting. Zijn er toch enkele beschadigingen gekomen op het poortje en is het zilverkleurig metaal zichtbaar? Dan hebben we ook stiften in het assortiment waarmee je de beschadigingen goed kunt verstoppen met dezelfde lak als de rest van de het project.

Uit welke modellen van metalen tuindeuren kan je kiezen?

Zoals je kan zien zijn deze metalen tuindeuren beschikbaar in verschillende modellen. Zo kan jij een deur kiezen afhankelijk van hoeveel doorkijk je wilt hebben. Bij de ene kan je heel moeilijk door de bekleding heen kijken en kan je genieten van nog meer privacy in je tuin. Andere tuindeuren hebben meer ruimte voor doorkijk, waardoor deze deuren meer een visuele afscheiding bieden en kan je bijvoorbeeld je kinderen nog in de gaten houden.

Elke tuindeur komt ook met een klink en slot uit roestvrij staal waardoor je jouw tuin volledig achter slot en grendel kan afsluiten. Dit kan heel handig uitkomen wanneer je voor een langere periode op reis bent, of enige andere reden waarom je jouw tuin helemaal indringer-proof wilt maken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen tuindeur? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving