Speeltuigen

Er was eens een bloedmooie prinses die gelukkig in een houten toren leefde. Op een dag kreeg ze een brief, waarin stond dat de prins van Buur hulp nodig had. “Help mij, prinses! Red mij van de gemene draak!” Al snel beleefde ze dolle avonturen. Ze klauterde over gevaarlijke rotsen, balanceerde op de loopbrug, versloeg de draak van Robinia en ging schatten graven in de Sahara. Vooral toen ze naar beneden gleed, kreeg ze de kriebels in haar buik. En toen weergalmde er die welbekende stem, die riep dat het koninklijk feestmaal klaarstond.

...
Meer weten?

Meer weten?

Met deze speeltuigen voor buiten kunnen jouw kinderen naar hartenlust en veilig spelen. Wij hebben verschillende speeltuigen in de aanbieding, van speeltorens, aanbouwmodules, speeltoestellen, glijbanen, zandbakken, tot schommels, speelhuisjes, rubbertegels en alle toebehoren om je kind veilig te laten spelen. Combineer verschillende opties samen: een speeltuig met glijbaan, of met zandbak, of een picknicktafel, en zo veel meer. Vele uren, dikke pret verzekerd!

Waarom een speeltuig uit hout?

Er zijn veel redenen waarom een houten speeltuig beter is voor zowel je kinderen, jouw portemonnee als het milieu. Zo is het massieve hout veel steviger, ecologischer en duurzamer dan een speeltuig uit plastic. Ze zijn weerbaar tegen alle weersomstandigheden. Daar zullen jouw kinderen dus nog jaren van kunnen genieten! Ze zijn bovendien stabieler, waardoor jouw kleine spruit minder kans loopt om van het speeltuig te vallen.

Sommige plastic producten bevatten ook giftige of gevaarlijke stoffen, maar met een houten speeltoestel zet je al deze zorgen aan de kant en kan je op beide oren slapen.

Helemaal naar de wensen van jouw kind

Deze speeltuigen zijn zo veelzijdig dat je er verschillende unieke constructies mee kunt maken. Je kan ze zo groot of klein maken als je zelf wilt. De basis kan je zelf kiezen: met of zonder zandbak of picknickbank. Of heb je liever een speeltuig met een landelijke afwerking? Daarnaast kan je het speeltuig aanvullen met een glijbaan, klimrek, een loopbrug of een schommel. Zo verzeker je uren speelplezier voor je kind.

Ten slotte kan je het hout ook nog bewerken, door het te vernissen te verven of te beitsen in unieke kleuren. Zo past het geheel ook beter bij jouw tuin. Dit is een groot verschil met plastic speelgoed en speeltuigen die maar in een vaste, felle kleur verkrijgbaar zijn.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze speeltuigen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving