Composiet dubbel blokprofiel

Wil je jouw gevel vormgeven met afzonderlijke latjes, maar toch een vredig geheel verkrijgen? Dan zijn de dubbele blokprofielen ideaal voor de gevel van jouw project. Je krijgt een prachtig contrast tussen het vlakke hout op de blokjes en de donkere schaduwvoegen. In vergelijking met het tripel blokprofiel, zijn de blokjes net iets breder, waardoor je een rustiger geheel krijgt. Dit resulteert in een moderne en strakke look met toch nog een natuurlijk karakter, aangezien we hout hebben nagebootst.

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan je deze dubbele blokprofielen uit composiet voor gebruiken?

Deze dubbele blokprofielen worden meestal gebruikt voor de bekleding van gevels, zowel van een woning als een tuingebouw, zoals een poolhouse, een tuinberging, een prieeltje of een garage. Het is allemaal mogelijk met deze stevige en duurzame composiet profielen.

Naast gevelbekleding kan je deze dubbele blokprofielen ook gebruiken voor het bekleden van andere objecten in de tuin. Wat dacht je van eigen plantenbakken? Of misschien een tuinwand? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of je kan deze planken ervoor gebruiken. En door kleine objecten te bekleden met dit materiaal kan je nog gemakkelijk restpartijen verwerken. Reduce, reuse, recycle!

Hoe zijn deze dubbele blokprofielen vormgegeven?

Om deze dubbele blokprofielen vorm te geven, maken we een mengeling met houtschilfers en kunststoffen. Dit zijn recyclageproducten, waardoor we dus de afvalberg verminderen. Het resultaat is een blokprofiel dat bijzonder stevig en duurzaam is en jarenlang jouw project zal doen stralen.

Vervolgens hebben we een kleurstof toegevoegd aan deze hout-kunststof-mengeling. Hierdoor krijgen deze planken dus die warme kleur zonder dat het na verloop zal afbladeren of verkleuren. We hebben verschillende houtkleuren in ons assortiment, van lichtbruin zoals Red Ceder tot koffiebruin zoals ipé en teak.

Hoe onderhoud je deze composiet dubbele blokprofielen?

Goed nieuws, want deze blokprofielen hoef je helemaal niet te onderhouden. Geen houtolie of beits komt hier aan te pas! De charmante houtkleur zal namelijk niet vervagen of vergrijzen en ook de duurzaamheid is niet afhankelijk van eventuele behandelingen na de plaatsing. En is er toch wat vuil op je gevelbekleding? Dan kan je die heel gemakkelijk wegpoetsen met wat water en een sopje.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet dubbel blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving