Meer weten?

Een schommel moet uitermate stevig worden bevestigd aan het tuinmeubel. Daarvoor heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig. Afhankelijk van de vorm van de bovenste ligger, kan je kiezen voor een vierkante of een ronde schommelhaak, of een die je door het hout boort en bevestigt. Afhankelijk van de soort schommel heb je ook een of twee haken nodig. Het roestvrij metaal zal jaren lang de schommel in evenwicht houden.

Let op: de maximale diameter van een ronde, bovenste ligger mag maximaal 10 centimeter zijn. Voor vierkante liggers mogen de afmetingen maximaal 9 op 9 cm zijn.

Maak jouw speeltoren veiliger!

Natuurlijk wil je dat jouw kind in alle veiligheid zich kan amuseren op het speeltoestel. Met een indraaianker zet je jouw schommel, speeltoren of elke ander speeltoestel stevig vast in de grond. Ze zijn gemaakt uit gegalvaniseerd staal, waardoor ze niet zullen roesten in de natte aarde. Bij de opbouw van het tuinmeubel draai je het anker in de grond en bevestig je het oog met een bout en sluitring aan de paal van het speeltoestel.

Om gemakkelijk de toren te kunnen beklimmen, kan een handgreep wel een handje helpen. De kunststoffen greep is gemakkelijk te installeren en de schroeven kan je vervolgens mooi verstoppen. De greep is bovendien voorzien van ribbels aan de binnenkant voor een comfortabele handgreep. En de felgele kleur geeft een extra speelse toets aan die mooie toren.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Speeltuigen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving