Aluminium onderbalken

Leg je een terras aan uit composiet? Of heb je liever wat lichter materiaal om jouw terras aan te leggen? Dan gebruik je best aluminium onderbalken. Deze metalen balken zijn uitermate stevig en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dankzij deze moderne techniek creëer je een stijlvol en licht terras waar je nog vele zomers op kunt genieten!

Meer weten?

Meer weten?

Waar gebruik ik aluminium onderbalken voor?

Deze onderbalken worden vooral gebruikt in combinatie met terrasplanken uit composiet. Deze balken hebben namelijk groeven, waardoor je de clips van de bekleding gemakkelijk in kunt monteren. Zo heb je ook een nagenoeg onzichtbare bevestiging en lijken de planken wel te zweven.

Aluminium heeft ook verschillende voordelen die hout niet heeft. Zo is aluminium vaak lichter qua gewicht en op die manier ook gemakkelijker te plaatsen. Leg je bijvoorbeeld een dakterras aan, waar het gewicht van het materiaal extra belangrijk is? Dan zijn aluminium onderbalken ideaal! Bovendien heb je met aluminium onderbalken geen risico op rotting of schimmel van het materiaal.

Zijn aluminium onderbalken duur?

Voor deze onderbalken betaal je ongeveer 30 euro per stuk. Dat is dan wel iets duurder dan de modellen uit tropisch hardhout, maar wel goedkoper dan de balken uit robinia. Toch raden we aan om de kostprijs niet als beslissende factor te beschouwen, maar eerder te kijken naar de toepassing: met welk materiaal ga je jouw terras bekleden en waar leg je het terras aan (op de grond of op een dak?)?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze aluminium onderbalken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving