Houten tuindeur

Heb je een houten tuinafsluiting staan waar je graag een deur aan wilt bevestigen? Of maak je graag een grandioze entree tot je tuin? Dan zijn de houten tuindeuren ideaal voor jouw project! Met een metalen klink en slot zet je je woning veilig voor inbrekers en krijg je bovendien alle nodige privacy in je eigen tuin. Of je nu kiest voor tropisch hardhout of Europees hout, of een landelijke of een moderne uitstraling, een ding is zeker: deze houten deuren openen de poort naar veel meer mogelijkheden in jouw tuin!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling krijg je met een houten tuindeur?

Je zou ervan versteld staan hoe veelzijdig een tuindeur uit hout wel niet is! Enerzijds heb je vanzelfsprekend die rustieke, natuurlijke stijl dankzij het natuurlijke materiaal. Zeker de modellen met gevlochten wilgentakken leunen erg aan tegen het landelijke karakter. Maar daarnaast heb je ook de strakke tuindeuren met rechte planken, waardoor je een meer moderne tuindeur krijgt.

Kies je voor een tuindeur met geschrankte planken in een stevig kader? Dan krijg je een speels effect waarbij je kan spelen met de schaduwvoegen, afhankelijk van de lichtinval. Zo krijg je ook de typische horizontale lijnen in je tuindeur, wat een prachtig effect kan geven aan je tuinwand.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen bij de houten tuindeuren?

Bij de houten tuindeuren kan je grofweg kiezen tussen twee verschillende soorten. Enerzijds heb je de deuren uit tropisch hardhout, die vooral getypeerd worden voor hun enorme duurzaamheid en egale oppervlak. Deze planken hebben een heel subtiele tekening en geen knopen, waardoor je een erg moderne uitstraling krijgt. Ze zijn ook bijzonder hard, waardoor geen enkele indringer door deze poort kan breken!

Draag je graag je steentje bij aan het milieu? Dan kies je best voor de Europese houtsoorten. Deze poorten komen van Europese landen en hebben dus een minder verre weg af te leggen naar ons magazijn dan bijvoorbeeld de tropische hardhoutsoorten. Europees hout draagt met zijn duidelijke knopen en houttekening bij aan de landelijke en klassieke uitstraling van je tuin. En afhankelijk van welke houtsoort je kiest, krijg je ook een andere houttint en charme voor jouw project!

Moet je deze houten tuindeuren behandelen?

Een houten tuindeur zal van nature na ver loop van tijd langzaamaan vergrijzen onder invloed van zon en regen. Toch kan je nog langer genieten van die warme, charmante kleur van het hout als je je project periodiek behandeld met olie of beits. Wij raden aan om dit dan een keer per jaar te doen. Op die manier kan je wel genieten van een tuindeur dat jaar in jaar uit als nieuw lijkt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten tuindeur? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving