Meer weten?

Wat doe je als je een paal op een betonnen ondergrond wilt plaatsen?

Soms wil je een tuinafsluiting plaatsen waar een betonnen ondergrond is aangelegd. Denk maar aan een terras of een oprit. Dan maak je gebruik van een paalhoudervoet. Die bevestig je met schroeven tegen de betonnen ondergrond. Zorg dus dat je betonboor zeker opgeladen is! Op die manier zitten de palen zelf dus niet in de grond, maar bevestigd in stevige metalen voetjes.

Zijn je palen gemaakt uit aluminium? Dan heb je andere voetjes nodig, die voorzien zijn van een extra stang die onderaan de palen schuiven. Die bevestig je echter op dezelfde manier als de andere paalhoudervoeten.

Waarvoor dienen de andere paalvoeten in het assortiment?

Wil je toch liever de palen steviger in de aarde bevestigen? Dan kan je de paalvoeten met een punt monteren op de houten palen. Zo zorg je ervoor dat de palen dieper in de grond zitten en kan je bovendien direct contact tussen het blote hout en de aarde vermijden. Dit resultaat kan je bereiken met de paalpunten en de H-ankers. Deze paalvoeten gaan met andere woorden wel nog in de aarde, terwijl de paalvoethouders op een betonnen oppervlak worden bevestigd.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze paalhouders? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving