Meer weten?

Waarom zou ik voor een tuinscherm uit thermowood kiezen?

Thermowood is thermisch behandeld hout. Door het materiaal een hitte- en stoombehandeling te geven, maken we het nog duurzamer en stabieler. Dit hout behoort tot duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat jouw tuinafsluiting wel meer dan vijventwintig jaar zal meegaan! Dit maakt het even kwaliteitsvol als tropische hardhoutsoorten zoals afromosia en padouk, maar dan een pak goedkoper! Zo is thermowood betaalbaar voor elke portemonnee en kan iedereen van deze tuinwandbekleding genieten.

Wie kiest voor een tuinscherm uit thermowood, kiest voor een uitermate duurzame en ecologisch element in de tuin. Dit dennenhout is van Europese bodem en groeit snel terug, waardoor het regelmatig kan worden gewonnen. Bovendien gaat thermowood ook langer mee, omdat alle harsen en suikers uit het hout zijn gebrand. Dit vertraagt het rottingsproces en het materiaal is bestand tegen insecten, schimmels en bacteriën.

Wat is het verschil tussen thermowood en thermo ayous?

In ons assortiment kan je kiezen tussen thermowood en thermo ayous. Er is in principe geen verschil tussen beide houtsoorten op vlak van duurzaamheid, stabiliteit of vormvastheid. Ze hebben namelijk beide een thermische behandeling gehad, dus beide planken zijn gelijkwaardig op dat vlak.

De enige twee verschillen tussen deze houtsoorten is de uitstraling en het prijskaartje. Thermowood komt oorspronkelijk van dennenhout en heeft dus een ruwere textuur met knopen en duidelijke houtnerven. Thermo ayous daarentegen heeft geen knopen en een subtielere houttekening. Thermo ayous is dan ook wel een iets exclusievere houtsoort met een hoger prijskaartje.

Kies ik voor een gesloten of een open tuinscherm?

De meeste tuinschermen uit ons assortiment zijn (bijna) volledig gesloten. Hierdoor kan je genieten van optimale privacy in je tuin. Wie toch graag een open gevoel heeft met meer doorkijk, kan kiezen voor een open tuinscherm, waarbij je toch tussen de latten heen kunt kijken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood Tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving