Thermo ayous latten

Heb je graag een stijlvol contrast aan je gevel, met warmbruine houten latten in combinatie met een donkere schaduwvoeg? Dan kies je best voor deze latten uit thermo ayous. Deze tropische houtsoort heeft geen knopen en een meer subtiele houttekening, waardoor je een egalere uitstraling krijgt in het hout. Bovendien hebben deze planken een mooie, warme bruine kleur gekregen door de duurzame behandeling. Dit in combinatie met donkere schaduwvoegen zorgt voor een prachtig modern geheel voor jouw gevel!

...
Meer weten?

Meer weten?

Thermo ayous: nog duurzamer hout!

Om het tropische hout ayous nog duurzamer te maken, gaan we het behandelen door middel van hitte en stoom. Dit verandert de celstructuur en brandt alle voedzame suikers weg. Zo krijgen we een houtsoort die niet alleen erg duurzaam is en lang zal meegaan, maar ook bestand is tegen schimmels en houtetende insecten.

Ook de stabiliteit en de vormvastheid van deze planken gaat enorm vooruit! Het is daarom ook dat deze latten ideaal zijn voor jouw gevel, aangezien ze niet zullen krimpen, uitzetten of vervormen na verloop van tijd. De strakke structuur blijft dus behouden!

Welke kleur heeft thermo ayous gevelbekleding?

Thermo ayous heeft dankzij de thermische behandeling een warme bruine kleur gekregen. De kleurschakeringen geven ook jouw project een extra toets en elke plank een uniek uiterlijk. Zo kan de kleur variëren van een lichtbruine, tot meer karamelachtige kleur.

Zonder extra behandeling na de plaatsing zullen ook deze planken na verloop van tijd egaal vergrijzen. Dit is een natuurlijk proces dat geen invloed heeft op de duurzaamheid of de stabiliteit, maar enkel op de esthetische uitstraling. Om deze kleur langer te behouden kan je jouw gevel periodiek behandelen met een geschikte houtolie of een beits.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo ayous latten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving