Gashaard

Tijdens de lente is het net ietsje te fris om al buiten te zitten. En in de zomer is er wel de perfecte temperatuur, maar kan het heel vlug afkoelen. En wie zit er nu in zijn tuin tijdens de winter? Toch is kouder weer in je tuin geen probleem met deze gashaarden! Je kan kiezen uit verschillende modellen, dus kies gerust de tuinhaard waar jij het meest warm van wordt!

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een gashaard?

Een gashaard is een stijlvolle buitenhaard die op gas werkt. Het is een terrasverwarmer die meestal op een gasfles werkt of rechtstreeks op je gasaansluiting kan worden aangesloten. Je kan een gashaard perfect binnen in een bijgebouw gebruiken, als buiten onder een overkapping op je terras. De hitte van een gashaard stijgt naar boven en vult namelijk de ruimte. Heel tof ook om je handen, samen met die glühwein die je al vast hebt, boven te houden. Een gashaard is eigenlijk een synoniem voor stijlvolle gezelligheid.

Waarvan wordt een gashaard gemaakt?

Een kwalitatieve gashaard wordt gemaakt uit voldoende dik roestvrijstaal. Je wil op z'n minst dat jouw nieuwe terrasverwarmer niet buigt door de warmte of roest in de regen. Een minimum dat je mag verwachten is dat ook de beglazing hittebestendig is en dat er achteraan een deurtje is voorzien om je gasfles kwijt te kunnen. Het branderbed is het meest charmante onderdeel van jouw gashaard en onderscheidt een gewone gashaard van een gezelligheidswonder. Bij EXZO vind je gashaarden terug met een branderbed bestaande uit keramische imitatieblokken. Die hoef je dus nooit bij te vullen! De wieltjes onderaan de gashaard bewijzen dat de meest eenvoudige dingen, enorm handig zijn.

Wat kost een gashaard?

De aankoopprijs van een nieuwe buitenhaard op gas die we hierboven hebben beschreven, varieert tussen de €650 à €850 per stuk. De grootte, de hoogte en hoe luxueuzer het design bepalen de prijs. In verbruik reken je best op een gasfles die toch zeker 20 uur mee kan.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gashaard? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving