Meer weten?

Waar kan je deze isolatieplaten voor gebruiken?

Een isolatieplaat wordt meestal gebruikt voor projecten waar je minder plek hebt om een dikke isolatiemat te plaatsen. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het dak van je bijgebouw of eventueel de muren. Deze platen weerkaatsen de warmte van het zonlicht, waardoor het niet te heet wordt onder het dak.

Zijn deze isolatieplaten ecologisch?

Heel veel van deze isolatieplaten zijn gemaakt uit biologische materialen, zoals hout, gras en houtwol. Ze zijn dus ideaal voor zij die een isolatieplaat wensen dat minder schadelijk is voor het milieu. Dit maakt ze ook minder schadelijk bij de plaatsing in vergelijking met kunstmatige isolatieplaten. En toch kunnen we een goede isolatie garanderen!

Welke dikte van isolatie heb je nodig?

Zoals je kan zien hebben we isolatieplaten in het assortiment van verschillende diktes. Soms weten doe-het-zelvers niet zo goed welke dikte ze het best kiezen. Dit hangt vooral af van hoe goed je de ruimte wilt isoleren en hoeveel plaats je hebt voor de isolatie. Kijk eerst goed hoeveel ruimte je hebt in het roosterstructuur van je bijgebouw. Dan kan je de dikte van je isolatieplaten hierop afstemmen. Een tuinhuis zal je ook minder moeten isoleren dan bijvoorbeeld een tuinkantoor. Sowieso is het wel aangeraden om meer en dikker te isoleren dan je denkt, want het kan geen kwaad om te veel te isoleren.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze isolatieplaten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving