Ronde geïmpregneerde palen

Wil je graag een weide omheinen met houten palen en metaaldraad tussen, maar heb je een iets krapper budget voor je project? Dan zijn weidepalen uit geïmpregneerd grenen ideaal! Je krijgt een duurzame paal voor een splinter van de prijs. Je ziet deze palen ook vaak in een moderne tuinomgeving, aangezien ze mooi rond zijn afgewerkt, maar toch die charme van het hout hebben.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor weidepalen uit geïmpregneerd hout?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een houten paal uit geïmpregneerd grenen. Deze palen zijn met chemicaliën behandeld voor extra duurzaamheid. Hierdoor kan je ongeveer vijftien jaar genieten van deze palen, wat een grote vooruitgang is tegenover het onbehandeld grenenhout. Bovendien zijn deze palen heel mooi rond afgewerkt, waardoor ze minder die natuurlijke en oneffen textuur hebben zoals de kastanje- en robiniapalen.

Deze palen zijn ook ideaal voor mensen die graag een goedkopere paal hebben voor hun omheining. Dankzij de behandeling kunnen we toch een stevige paal aanbieden voor een lager prijskaartje, wat uiteindelijk een mooi voordeel is voor grote projecten.

Waar kan ik deze geïmpregneerde weidepalen voor gebruiken?

Deze palen kan je voor verschillende toepassingen gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een weideomheining plaatsen met kippengaas aan bevestigd, misschien voor konijnen of cavia’s.

Deze palen zijn ook ideaal voor zij die een iets landelijkere toets wensen. Het behandelde hout heeft een prachtige houttekening met knopen en duidelijke nerven. Ook kunnen er op bepaalde scheuren optreden, die een minimale invloed hebben op de duurzaamheid.

Dankzij de chemische behandeling van het hout hebben deze palen een lichtgroene schijn. Na verloop van tijd zal dit materiaal wel mooi vergrijzen en zal de groene schrijn verdwijnen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze ronde geïmpregneerde palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving