Eiken Paardenomheining

Jouw paarden verdienen alle luxe, zelfs de luxe van eik. Deze poorten ogen heel chic door de knopen en nerven en de erg gladde, nette afwerking. Eik staat ook bekend als een ecologische houtsoort: het komt namelijk van Europese grond en er is dus een geringe impact op de natuur. Deze omheining zal jarenlang jouw weide beschermen. Je kan ze echter ook inzetten als afsluiting van de longeercirkel of stapmolen. Maar niet alleen paarden en andere dieren kunnen hiervan genieten: ook een bloemenperk, een moestuin of de voortuin kan je afsluiten met deze duurzame, luxueuze en ecologische omheining.

Meer weten?

Meer weten?

Het assortiment eiken paardenomheiningen

Zoals je kan zien hebben we twee soorten paardenomheiningen: de luxe en de traditionele versie. Beide soorten hebben vierkante palen en rechthoekige liggers. De luxeversie is iets steviger, omdat de individuele liggers door de palen heen lopen. Dit zorgt er ook voor dat het hout de ruimte krijgt om nog uit te zetten of in te krimpen zonder onder druk te scheuren. De palen zijn ook voorzien van kleine dakjes bovenaan om een optimale afwatering te garanderen. De traditionele eiken weideomheining past meer binnen een naturelle en ruwe omgeving, met een fijnbezaagde afwerking. De verschillende liggers worden tegen de palen bevestigd met flenskophoutschroeven. Zal jouw weide de nieuwe thuis worden voor een kudde paarden? Dan raden we een omheining aan met een totale hoogte van minimum 130 centimeter.

Hoeveel liggers zijn nodig voor mijn omheining?

Of je kiest voor twee of drie liggers hangt af van je persoonlijke smaak, maar vooral van de grootte van het dier. Bij grotere dieren zoals paarden of koeien, ga je beter voor drie liggers, omdat dit steviger is en wat kracht aankan voor het geval de dieren zouden willen uitbreken. Bij kleinere dieren zoals schapen of alpaca’s zijn twee liggers al voldoende. Als je bezorgd bent dat ze tussen de liggers kunnen ontsnappen, kan je ook een rol gaas tussen de palen bevestigen.

De omheining voor jouw unieke weide

We willen natuurlijk dat deze perfect past bij jouw weide of tuin. Daarom worden deze omheiningen ambachtelijk gemaakt in ons timmeratelier, zodat alles op jouw maat is afgestemd.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken Paardenomheining? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving