Tuinhaard

Slaat bij jouw ook de vonk al over? Nee? Dan komt dat zeker wel met deze tuinhaarden: een klein kamertje waar je brandhout kunt aansteken om tijdens de zomer en de winter te genieten van de gezellige warmte van een kampvuur. Alle tuinhaarden zijn gemaakt uit metaal, waardoor je een prachtige, moderne toets krijgt voor in jouw tuin.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een tuinhaard?

Een tuinhaard staat toe om op een veilige manier te genieten van een warm vuurtje. Alles zit namelijk in een compacte ruimte, waardoor je alles beter in het oog kan houden. Zo kan je op een comfortabele manier genieten van die gezelligheid. En het beste van allemaal? Ze zijn licht en dus gemakkelijk verplaatsbaar. Zo kan je ze vlotjes verhuizen naar een opbergplaats of waar er warmte nodig is in de tuin. De modellen die werken op hout mogen zelfs het hele jaar door buiten blijven staan en je hoeft ze dus niet te verslepen.

 

De tuinhaarden op hout zijn ook voorzien van een stockageplaats onderaan waar je brandhout netjes kan bewaren. Zo blijft alles in een geheel samen.

 

Wat heb je nodig om de tuinhaarden aan te steken?

De benodigdheden voor een tuinhaard hangt vooral van de grondstof af. De Sigi tuinhaard bijvoorbeeld wordt aangestoken door middel van pellets en een herbruikbare batterij. Maar de meeste andere tuinhaarden worden aangestoken door middel van traditionele houtblokken en kleinhoutjes. Blijf daarna houtblokken op het vuur gooien indien nodig. Zo kan je de hele avond lang genieten van de hartverwarmende vlammen.

 

Hoe onderhoud je een tuinhaard?

Deze tuinhaarden moet je niet veel onderhouden. Bij de modellen die werken op hout raden we enkel aan om af en toe de achtergebleven assen weg te vegen. Je kan met een sponsje de haard wel afkuisen indien nodig, maar dat is niet noodzakelijk.

De modellen op pellets kan je gewoon afkuisen met een vochtige doek, maar heb je voor de rest geen onderhoud aan. Kijk zeker ook eens bij de toebehoren, want we hebben verschillende hoezen in ons assortiment waarmee je de tuinhaard kan afdekken en beter beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinhaard? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving