Toebehoren Poorten

Als kaas zonder gaten en als café zonder bier. Een draaipoort, of die nu manueel of automatisch open gaat, is natuurlijk niets zonder alle nodige accessoires. De deuren hebben wel palen nodig om aan te hangen en bevestigingsmateriaal om deze twee met elkaar te verbinden. Al de nodige ditjes en datjes voor jouw poort vind je op deze pagina!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke toebehoren heb je nodig voor jouw automatische poort?

Je hebt nog verschillende toebehoren nodig naast de poort zelf natuurlijk. Hier lijsten we even alle essentiële onderdelen voor je op.

Ten eerste heb je natuurlijk wat beslag nodig. Dit zijn met name de scharnieren die zorgen dat je poort vlotjes kan openzwaaien, maar ook klinken en cilindersloten die elke poort mooi op slot zetten. Deze metalen toebehoren zijn dus ook erg belangrijk voor de veiligheid van je poort. Gelukkig zijn ze gemakkelijk te installeren in jouw project.

Daarnaast moet je ook denken aan de stevige palen waar je poort uiteindelijke zal aanhangen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel metaal als hout. Het spreekt voor zich dat je hier een materiaal en model kiest die het best past bij de uitstraling van de rest van de poort en misschien wel de tuinafsluiting naast je oprit.

Ten slotte hebben we ook nog poortstoppen en sluitlatten in ons assortiment. Deze voorkomen dat je draaipoort te ver doordraait en houden de twee deuren tegen. Hier kan je kiezen tussen een betonnen model, of eerder een houten lat die je tegen een muur of andere poortpaal bevestigt.

Zijn deze toebehoren echt zo belangrijk voor jouw poort?

Wij raden je toch aan om deze toebehoren te overwegen voor deze poort. Sommige zijn niet alleen essentieel, maar kunnen ook de duurzaamheid van jouw project enorm verhogen! Van alle toebehoren zijn misschien de poortlatten en sluitlatten het minst belangrijk, maar toch kan deze kleine investering een groot verschil maken voor jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Poorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving