Overkapping met zadeldak

Stel je even voor: de avond valt na een zomerse dag. De temperatuur koelt af en langzaamaan begint het te schemeren. Samen met je partner geniet je van een gezellig glaasje wijn en wat hapjes in jullie lounge-zetels. Enkel de sfeerverlichting aan het dak verlicht nog jullie avond, terwijl jullie volledig genieten van een prachtige tijd samen in de tuin. Romantischer kan toch bijna niet? En dat allemaal dankzij een gezellige overkapping met een zadeldak. Meer moet het zomerse leven niet zijn.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een overkapping met zadeldak?

Een overkapping met een zadeldak heeft een landelijke en rustieke uitstraling. Een zadeldak bestaat altijd uit twee schilden, die schuin naar de nok lopen. Je kan zelf kiezen met wat je het dak bekleedt: dakpannen, golfplaten of met hout! Aan jou de keuze voor jouw project.

Aan de binnenkant heb je zelfs een extra mooi zicht op het dak, met de vele balken en spanten. Die kan je nog gebruiken om hangplanten of sfeerverlichting aan te hangen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je eigen overkapping een prachtige plek van rust!

Is een overkapping met zadeldak weerbestendig?

Ja, hoor! Een overkapping met een zadeldak is zeker weersbestendig. Deze overkappingen zitten stevig in elkaar, waardoor jouw prachtig bijgebouw niet zal wegwaaien tijdens een grote storm. Het is zelfs zo dat door het puntige dak, het regenwater heel mooi kan wegglijden. Hierdoor heb je minder kans op stilstaand water op het dak en voorkom je de vorming van schimmel op je project.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze overkapping met zadeldak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving