Draadafsluiting

Zijn houten tuinafsluitingen een beetje te landelijk en rustiek voor jou? Of wens je jouw tuin te omheinen met een natuurlijke decoratiemat? Dan heb je nood aan een metalen draadafsluiting die je plaatst in combinatie met de stevige metalen palen. Die geven je tuin niet alleen een uiterst duurzame en sterke afsluiting, maar je kan zo veel kanten op wat betreft decoratie. Ontdek nu alle voordelen van metalen draadafsluiting voor jouw project en tuin!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen heeft een draadafsluiting uit metaal?

Er zijn verschillende voordelen voor jouw tuinafsluiting als je kiest voor een metaaldraad. Zo zijn deze draadafsluitingen vaak veel duurzamer, aangezien ze niet kunnen rotten, beschimmelen of verkleuren na verloop van tijd. De metaaldraden zijn extra behandeld tegen roest na een hevige regenbui. De hond kan met zijn scherpe nagels bovendien het metaal niet beschadigen, wat met hout soms wel het geval is. Het is dus uitermate duurzaam materiaal en perfect voor deze toepassing in je tuin.

Er zijn bovendien verschillende voordelen voor de aankleding van jouw tuinschutting. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om de draadafsluiting te bekleden met een decoratiemat, zoals een heidemat, een bamboemat of wilgenmatten. Op die manier kan je zelfs genieten van nog meer privacy in je tuin.

Welke soorten metalen draadafsluitingen bestaan er?

We hebben verschillende soorten draadafsluiting in ons assortiment, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling of toepassing.

Enerzijds hebben we het tennisdraad. Dit is echt zoals de draad van een tennisveld: gevlochten metaaldraden die stevig en toch flexibel zijn eenmaal ze zijn geplaatst. Deze zijn standaard voorzien van een bovenbuis voor extra stevigheid. Kies uit een schutting met een groene of een zwarte kleur.

Daarnaast hebben we het gelaste draad. Zoals de naam zelf al doet vermoeden, zijn deze metaaldraden aan elkaar gelast en vormen ze een raster met boogmotieven bovenaan. Hier heb je geen extra bovenbuis, maar wel een spandraad.

De draadpanelen zijn vaste panelen die bevestigt aan de metalen palen. Hier vind je de 2D en 3D panelen of de junglepanelen. Deze vorm van tuinafsluiting is wel veel handiger om te plaatsen dan de flexibele rollen en hebben soms een uniekere vorm.

Ten slotte hebben we nog de toebehoren, waar je alles vind van palen en bijhorende accessoires om jouw tuinafsluiting gemakkelijk te plaatsen voor een professioneel-ogend resultaat.

Zijn metalen draadafsluitingen duur?

In vergelijking met andere tuinafsluitingen, kan je vaak goedkoper uitkomen met een metalen draadafsluiting dan een uit hout. Al zijn ze soms iets duurder dan sommige andere houtsoorten, heb je na de plaatsing helemaal geen onderhoud meer om de duurzaamheid te verhogen. Geen houtolie of beits nodig, want deze metalen afsluiting blijft decennialang prachtig! Je moet dus ook geen geld, werk of tijd meer spenderen in het onderhoud van je tuinafsluiting.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze draadafsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving