Meer weten?

Welke voordelen hebben bamboecomposiet terrasplanken voor jouw terras?

Bamboecomposiet heeft vele voordelen voor jouw terras. Enerzijds kan je genieten van de stevigheid en ecologische voordelen van gewone bamboe , maar dit keer in combinatie met de moderniteit van composiet. Je kan kiezen uit zo veel meer kleuren, zoals een aantal grijstinten, waardoor deze planken ook perfect passen bij een moderne tuinomgeving. Bamboecomposiet heeft ook net ietsje minder kans om uit te zetten of in te krimpen bij temperatuurswisselingen.

Zijn bamboe composiet terrasplanken beter dan eik?

Ja, want bamboe is nog sterker dan het gekende eiken hardhout. Vooral als we de sterkte van bamboe gaan combineren met kunststoffen krijgen we een terrasplank die duidelijk heel lang zal meegaan. Ook over de kleur van de plank moet je je geen zorgen maken, want door de kleurstoffen zal die prachtige tint niet vervagen.

Uit welke uitstralingen kan je kiezen voor een bamboecomposiet terras?

Een van de grote pluspunten van composiet is dat we ze in verschillende vormen kunnen verwerken. Zo hebben we de ‘Cut brown’ planken met een ruwe textuur, alsof de planken met een zaagblad in vorm zijn gezaagd. Andere planken hebben dan weer een meer gevlamde tekening, of heb je liever de erg ruwe tekening met diepe groeven? Er zijn zo veel mogelijke uitstralingen voor jouw terras en je kan volledig zelf kiezen welke afwerking je gebruikt. De plaatsing gebeurt toch altijd het zelfde: met clips aan de zijkant van alle planken voor een onzichtbare bevestiging.

Moet je ergens op letten bij het plaatsen van een bamboe composiet terras?

Dankzij de manier waarop de clips zijn vormgegeven, heb je telkens een kleine voeg tussen alle terrasplanken. Toch raden we aan om ook aan de kopse kanten een halve centimeter plaats te laten. En aan de kant van een muur laat je best een voeg van 7 millimeter tussen de muur en de lange zijde van je beplanking. Deze planken bevatten nog steeds hout, waardoor het bij bepaalde temperatuurswisselingen toch kan uitzetten of inkrimpen. Deze kleine voegen zorgen dat de planken nog voldoende plaats hebben om dit te doen, zonder krom te trekken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bamboe Composiet Terrasplanken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving