Geïmpregneerde gleufpalen

Als het gaat om een tuinwand gaat, dan is er één belangrijke raad waar je best rekening mee houdt: jouw project kan uit elke houtsoort zijn gemaakt, maar het zijn de palen die het meest de duurzaamheid beïnvloeden. Toch steven we naar een gestroomlijnd geheel en stemmen we de palen ook af op de schermen zelf. Gelukkig biedt een gleufpaal uit geïmpregneerd grenen het allebei: een mooi geheel met de rest van je grenen tuinschermen en een duurzaam steunpunt voor jouw project.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor de gleufpalen uit geïmpregneerd grenen?

Een gleufpaal uit geïmpregneerd grenen heeft verschillende voordelen. Dankzij de behandeling met een chemisch toverdrankje krijg je een duurzamere houtsoort met die typische groene schijn. Maar wat deze techniek echt populair maakt, is dat we zo degelijke palen kunnen aanbieden voor een lager prijskaartje. Perfect dus voor een stevig project in de tuin!

 

Wat met de behandeling van deze geïmpregneerde gleufpalen?

Deze grenen gleufpalen zijn na de productie reeds chemisch behandeld, wat die groene schijn verklaart. Deze kleur van het hout zal van nature wel verdwijnen onder invloed van regen en zonneschijn. Deze vergrijzing doet echter niets af aan de stevigheid of de duurzaamheid van het hout. Sommige klussers houden van deze extra landelijke toets, anderen behouden liever de warme, bruine kleur. Daarom is het dus belangrijk om af en toe ook deze palen te behandelen met een houtolie of beits om de kleur te behouden en de duurzaamheid te verlengen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde gleufpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving