Hazelaar / Wilgen Schermen

In het bos kom je tot rust. Het is de plek waar iedereen zich vast het meest verbonden voelt met de planeet. Voor mij bestaat bijvoorbeeld het beste weekendje weg uit wild kamperen, één worden met de natuur. Met een tentje, slaapzak, matje en gamellen kom ik door het ganse land. In het bos ben je ook nooit alleen. Wanneer ik aan het kampvuur voor me uitstaar, denk ik vaak net zoals Toon Hermans: ‘Wat ruist er door het struikgewas?’. En op dat moment, dat bijzondere moment, komt de mooiste eekhoorn die je je kan inbeelden tevoorschijn. Wil jij ook een stukje bos bij jou thuis?

Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling hebben deze hazelaar en wilgen tuinschermen?

Het zijn die prachtige momenten die ervoor hebben gezorgd dat we jou ook graag een natuurlijke omgeving laten creëren in jouw eigen tuin, een belevenistuin. Daarom zijn wij een enorm grote liefhebber van natuurlijke afsluitingen en schermen. Rustieke, robuuste panelen gevlochten met ruwe schorstakken, soms met afwijkende maten. Dat is de natuur. Dat is het bos. Dat is wat je in jouw tuin kan zien en voelen.

Is er een verschil tussen hazelaar- en wilgenschermen?

Hazelaar en wilg zijn bomen die vaak in het bos terug te vinden zijn en lenen zicht perfect om vlechtwerk te vervaardigen. In het bos zijn de bomen makkelijk van mekaar te onderscheiden. Om het verschil te zien tussen hazelaar- en wilgentakken heb je echter al een zeer gevorderd kennersoog nodig of heel veel geluk.

Kan ik een hazelaarscherm zowel horizontaal als verticaal plaatsen?

Hazelaarschermen bieden wij zowel aan in een verticale als horizontale versie. Door de schermen te draaien, kan je zelfs nog meer combinaties gebruiken in jouw project. Kies je voor hazelaar dan ga je all the way in het natuurlijke element. Zelfs de omkadering van de gevlochten takken bestaat bij deze panelen uit dikkere hazelaarstokken.

In wilg heb je de keuze tussen schermen met fijne of grove takken, met een volledig kader of met enkel een boven- en onderlat. Bekijk gerust even al onze modellen en bepaal welk scherm het best bij jou en jouw exterieur past.

 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hazelaar / Wilgen Schermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving