Thermowood 4-Rib Rhombus profiel

Al jaren heb ik het gevoel dat het cijfer "4" me in het leven achtervolgt. Ik ben 4 weken te vroeg geboren waardoor ik verjaar op 4 april. Op het moment dat ik als preminiem startte met voetballen, kreeg ik het shirtje met rugnummer 4 van mijn trainer. Ondertussen woon ik in een vierkantshoeve in de vierseizoenenstraat met huisnummer 4 en rij ik in ons landelijk dorp rond met een 4x4. Zelfs mijn lievelingspizza is een quattro formagi en je wil niet weten hoeveel klavertjevieren ik al in mijn leven ben tegen gekomen. Toen ik een keuze moest maken om mijn gevel te bekleden, heb ik in een mum van tijd gekozen voor het 4-rib blokprofiel in thermowood. Geloof het of niet, maar ik was onmiddellijk verkocht.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom je gevel bekleden met een thermo 4rib-profiel?

Heb je zelf niks met het cijfer "4"? Wees dan niet getreurd want gelukkig zijn er ook objectieve redenen waarom je zou kiezen voor een quattro blokprofiel:

Het bestaat uit vier fijne en lichtjes afgeronde blokjes. Tussen de blokjes wordt een uniek schaduweffect gecreëerd waardoor je een zeer apart lijnenspel verkrijgt. Het profiel wordt in onze zagerij op een specifieke manier gefreesd waardoor de blokjes van verschillende planken perfect op mekaar aansluiten. Zo krijg je een opeenvolging die tot in de puntjes klopt met telkens een zelfde spatiëring in een volledig gesloten gevelbekleding.

Thermowood of thermo ayous?

Een quattro blokprofiel in een strakke, verfijnde uitvoering is enkel te verkrijgen in thermisch behandelde houtsoorten. Enerzijds in thermowood waar de typische tekening van dennenhout en knopen mee de uitstraling bepalen. Anderzijds in thermo ayous, een houtsoort die noestenvrij is en een heel subtiele houttekening heeft. Zo kan je zowel in een iets landelijkere toepassing als in een moderne nieuwbouw een quattro blokprofiel tot zijn recht laten komen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood 4-Rib Rhombus profiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving