Meer weten?

Welke uitstraling hebben deze robinia vierkante palen?

We doen ons best om deze robinia palen in een zo vierkant mogelijke vorm te verzagen. Robinia is echter een houtsoort die bekend staat om zijn krommingen. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat deze palen 100% kaarsrecht zijn. Ook de vorm is soms niet volledig vierkant. Maar dit verhoogt juist het rustieke karakter van deze palen.

De bovenkant van deze palen zijn vlak en netjes afgewerkt, wat perfect past bij de rechte vorm van jouw houten tuinafsluiting. De onderkant van de palen hebben een scherpe punt, om ze gemakkelijk diep in de grond te kloppen.

Hoe gebruik ik deze robinia palen?

Je gebruikt deze vierkante robiniapalen vooral voor het plaatsen van tuinschermen. Deze zitten meestal achter het scherm, waardoor ze volledig verstopt zitten, maar jouw project toch van die stevigheid te voorzien. Hierdoor maakt de rechtheid van de palen ook niet veel uit. Deze palen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor je kan kiezen welke paal het best is voor jouw project.

Daarnaast zijn deze palen ook perfect bij beschoeiingen aan het water of als afrasteringspaal, omdat ze zo goed tegen water kunnen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze vierkante Robinia palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving