Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een eiken tafelpoot?

Eik heeft als houtsoort verschillende voordelen voor de stevigheid van jouw tafel. Zo staat eik bekend als een Europese hardhoutsoort, echt stevig hout dat moeilijk te beschadigen is. Je wilt natuurlijk dat de poten van je tafel stevig genoeg zijn. Bovendien lijkt de hele tafel zo gemaakt te zijn uit een massieve blok hout.

Daarnaast hebben deze eiken tafelpoten een extra voordeel ten opzichte van metaal. Deze natuurlijke poten hebben namelijk die rustieke uitstraling die zo typisch is aan het hout. Je ziet een golvende houttekening, samen met af en toe een knoop. Met een extra laagje beits of houtolie komt die unieke textuur zelfs nog meer tot zijn recht.

Gaan de houten tafelpoten lang mee?

Ja hoor, deze poten gaan zeker lang mee! Zeker omdat ze meestal geen contact maken met vochtige aarde, kan dit hout verbazingwekkend lang meegaan. Ook de vergrijzing van het hout zal nog langzamer gaan, aangezien ze niet continu blootgesteld worden aan regen of zonneschijn. En wil je het eikenhout toch nog wat extra beschermen, dan kan je altijd periodiek wat beits of lak aanbrengen. Dan blijft je tafel altijd zo goed als nieuw.

Uit welke eiken tafelpoten kan ik kiezen?

In ons assortiment kan je kiezen uit verschillende tafelpoten. Enerzijds hebben we de tafelpoten die horen aan de kopse kanten van de tafel. Dan plaats je dus een set van twee aan ieder tafelblad. Kies je voor een vierkant of liever een kruis? Of wat dacht je van een unieke trapeziumvorm die knipoogt naar de uitstraling van een werkbank.

Daarnaast hebben we ook de matrix tafelpoten, die in het midden van het tafelblad terecht komen. Deze strakke en moderne tafelpoten passen in elk interieur, maar hebben vooral een moderne uitstraling. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het evenwicht van je tafel, want dankzij de vele poten zal de tafel zeker niet omkantelen.

Kortom, iedereen zal wel eens onder de tafel kruipen om de prachtige poten te aanschouwen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken tafelpoten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving