Zwarte tennisdraad

Had je tot nog toe nog geen idee waarom ze tennisdraad ook harmonicagaas noemen? Wel, harmonicagaas zorgt voor harmonie in je tuin, bij je thuis en met je buren. Het is wetenschappelijk bewezen dat buren met een doorzichtige draadafsluiting een betere band hebben. Ben jij klaar voor een nieuwe vriendschap?

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een zwarte tennisdraad?

Een tennisdraad is gemaakt van een geplastificeerde staaldraad, met een zwarte polyester coating om extra bescherming te bieden tegen corrosie. De zwarte kleur geeft jouw afsluiting een meer moderne toets, wat soms mooier oogt wanneer je de omheining niet verder gaat aankleden.

Wil je jouw draadgaas wel graag bekleden met een decoratiemat? Dan raden we vooral het zwarte harmonicagaas aan in tegenstelling tot de groene. Veel decoratiematten hebben namelijk van nature een bruine kleur en zullen na verloop van tijd vergrijzen. De vergrijsde tinten van decoratiematten passen perfect bij de zwarte kleur van de staaldraad. Ook een zwarte zichtdoek gaat perfect samen met een zwart harmonicagaas.

Is een harmonicagaas stevig?

Ja! Het is dankzij het feit dat de metaaldraden in elkaar geweven zijn, dat harmonicagaas bijzonder veerkrachtig is. Daarnaast zorgt ook de bovenbuis voor een stevige bevestiging. Het staaldraad is bovendien verzinkt en in een jasje van polyester omhuld, wat jouw afsluiting beschermt tegen roest. Op die manier blijft je draadafsluiting langer stevig en verhogen we de duurzaamheid. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw harmonicagaas voldoet aan al je stevigheid-eisen!

Aan de slag met een harmonicagaas op rol of in een pakket?

Dit vierkante vlechtwerk is beschikbaar in verschillende afmetingen en pakketten. Begin je volledig van nul? Dan raden we de pakketten aan. Zo krijg je al alle nodige palen, bovenbuizen, beugels, schroeven, bouten en natuurlijk ook het gaas zelf allemaal in een handig pakket zodat je zeker niets vergeet. Enkel de betonplaten en het snelbeton voor de palen moet je nog apart aankopen.

Een rol zwarte tennisdraad is, zoals de naam het zelf al doet vermoeden, enkel de draad van 25 meter lang. Dit is handig wanneer alle palen er bijvoorbeeld al staan, of als je enkel jouw tuindraad moet herstellen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze zwarte tennisdraad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving