Hardhouten Paardenomheining

Een paardenomheining uit hardhout is enorm duurzaam voor jouw weide. Je wilt natuurlijk een omheining die stevig genoeg is om jouw trouwe rossen tegen te houden. Daarvoor is hardhout dus ideaal. Deze omheiningen hebben ook een nettere vorm, met rechte balken en palen. Je kan bovendien kiezen tussen twee of drie liggers, afhankelijk van de dieren en jouw gewenste uitstraling. Kortom, met deze hardhouten paardenomheiningen zullen jouw trouwe rossen lang niet uitbreken.

...
Meer weten?

Meer weten?

Is een houten omheining stevig genoeg voor mijn boerderijdieren?

Een omheining uit hardhout is zeker ideaal voor jouw paarden, schapen, geiten en alpaca’s. Zoals eerder gezegd, is dit echt hardhout, met een grote stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast lopen de liggers door de palen, wat zorgt voor nog extra versteviging in vergelijking met regels die aan de palen zijn getimmerd.

Hoeveel liggers heb ik nodig voor een paardenomheining?

Hoeveel liggers je uiteindelijk kiest voor jouw paardenomheining, hangt vooral af van de grootte en de sterkte van het dier. Voor grotere rossen is een omheining met drie liggers beter, aangezien die meer sterkte geven en dus beter bestand zijn tegen een stootje van het dier.

Lig je toch niet wakker van de sterkte van je boerderijdier? Dan zijn twee liggers wel voldoende. Deze bieden nog steeds een stevige omheining en versperren het uitzicht minder. Zo heb jij nog een prachtig uitzicht op je paarden en andere dieren.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten Paardenomheining? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving