Toegangspoorten

Vind je ook niet dat een poort moet weerspiegelen wie je bent? Het is vaak het eerste wat iemand van je woning ziet en je hebt maar één kans om een eerste goed indruk na te laten. Daarom proberen we steeds samen met de klant uit te zoeken welke stijl het best bij je past.

...
Meer weten?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toegangspoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeMeer weten?

Welke toegangspoort kies je het best?

Toegangspoorten bestaan in zo veel verschillende uitstralingen en kunnen ook voor verschillende functies worden gebruikt. Daarom dat we ook een onderscheid maken tussen de verschillende poorten, op basis van hun belangrijkste functie.

Een tuindeur is meestal een deurtje om toegang te krijgen tot je tuin van de buitenkant van je woning. Ze staan dus meestal op een perceelgrens en zorgen dat indringers niet kunnen binnenwandelen. Daarom zijn de meeste van deze poorten ook (bijna) volledig gesloten voor optimale privacy, stevig om geen ongewenste gasten binnen te laten en komen ze ook met een slot en klink.

Een tuinpoort heeft een andere uitstraling en functie dan een tuindeur. Deze soort toegangspoorten worden midden in de tuin geplaatst en geven je toegang tot een ander deel van de tuin. Misschien het poortje naar je kippenren? De meerderheid van de tuinpoorten kunnen bovendien niet op slot. Omdat het tegenhouden van indringers hier minder belangrijk is, zijn deze poortjes iets zwakker en ligt de nadruk op de uitstraling. Tenzij je natuurlijk kiest voor een metalen tuinpoort

Ten slotte zijn er nog de draaipoorten en automatische poorten. Dit zijn meestal dubbele poorten die aan het begin van een oprit worden geplaatst. Bovendien is bij de meeste van deze poorten maatwerk mogelijk, waarbij je de hoogte en breedte dus zelf kan kiezen. Het enige verschil tussen draaipoorten en automatische poorten is de manier waarop ze open gaan: een draaipoort doe je handmatig open met een klink of grondgrendel, terwijl een automatische poort natuurlijk volledig vanzelf openzwaait.

Welk materiaal gebruik je het best voor je toegangspoort?

Er zijn verschillende materialen en houtsoorten waaruit je kan kiezen voor jouw toegangspoort. Natuurlijk hebben we verschillende mogelijkheden voor een houten poort: van kastanje, eik, grenen en lariks, tot tropische hardhoutsoorten. Ja, zelfs composiet! Maar wie toch liever de stevigheid en strakheid van metaal heeft, kan ook uit verschillende modellen kiezen. En creëer je liever zelf jouw eigen poort? Dan zijn er ook poortkaders die je zelf kan bekleden met gelijk welk materiaal dat je wilt. Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat heb je nog nodig voor jouw toegangspoort?

Een stevige toegangspoort is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Die vind je allemaal bij de categorie van de toebehoren. De ideale palen? Het beslag om jouw poort aan op te hangen? Een sluitlat en poortstop om de poort dicht te houden? Al deze materialen vind je hier. Let op, want deze benodigdheden zijn vaak niet bijgeleverd bij jouw poort. Kijk dus zeker goed welke materialen je wel en niet extra nodig hebt.

Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving