Meer weten?

Is afrormosia gevelbekleding exclusief?

Zeker! Veel exclusiever dan een gevel in afrormosia kan je niet gaan. Door zijn ietwat beperktere EUTR-gecertificeerde import is het hout geringer op de markt. Dat zorgt ervoor dat de prijs hoger ligt dan bij andere tropische houtsoorten. Je mag uitgaan van een prijs tussen de €130 en €270/m². De dikte van de beplanking, het profiel en de arbeidsintensiviteit bepalen de exacte prijs.

Welke kwaliteit heeft afromosia gevelbekleding?

Aformosia is massief hardhout. Daardoor heeft deze gevelbekleding een zeer goede fysieke sterkte. Het is relatief zwaar in gewicht en kan zeker een stootje verdragen. Gevelbekleding in afrormosia valt binnen de hoogste duurzaamheidsklasse en gaat makkelijk langer dan 25 jaar mee. Bovendien is het enorm stabiel en vormvast. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken van werking in je gevelbekleding. Kromtrekken, krimpen, zwellen, barsten of scheuren zal je afromosia niet snel zien doen. Door al de positieve eigenschappen die terecht aan afrormosia gevelbekleding worden toegedicht, is het een heel onderhoudsarme keuze. Enkel als je de okerbruine kleur wil behouden, ben je genoodzaakt om jaarlijks te behandelen. Al is dat bij elke houtsoort natuurlijk hetzelfde verhaal.

Welke alternatieven bestaan er voor afromosia gevelbekleding?

Er is gevelbekleding in verschillende houtsoorten die dienst kan doen als alternatief voor aformosia. Als je jouw gevelbekleding toch wil laten vergrijzen, is padouk gevelbekleding een budgetvriendelijker alternatief met een heel gelijkaardige houttekening. Wanneer vooral de kwaliteit en een bruine kleur je aanspreken, kan je ook thermo ayous gevelbekleding overwegen. Vooral op zoek naar een alternatief van eigen bodem? Dan is thermo essen gevelbekleding exact wat je zoekt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze afromosia gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving