Tuinhuis met overkapping

Je wilt net vertrekken met de fiets als het pijpenstelen begint te regenen. Zo’n regenvlaag duurt toch niet heel lang, dus besluit je om even te schuilen onder het afdak tot de vlaag over is. Dan komt een tuinhuis met een overdekking toch handig uit! Dankzij het dak boven je tuinhuis kan je even schuilen en het beschermt je tuingereedschap nog meer tegen direct zonlicht. Houdt er wel rekening mee dat deze overkapping altijd vooraan wordt geplaatst en meestal ondiep is. Toch biedt het genoeg bescherming en voor je het weet komt snel de zon weer schijnen door de wolken!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom een tuinhuis met overkapping?

Een tuinhuis met een overkapping kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ten eerste heeft een tuinhuis een praktische functie. Zo kan je er het hout opbergen voor je kachel, of verschillende tuinmeubels en tuinmateriaal in opbergen. Door materiaal droog op te bergen kan je ze niet alleen beschermen tegen roest, maar sommige materialen zijn ook temperatuurgevoelig. Dankzij een extra laag isolatie kan je zo voorkomen dat je dierbare tuinmeubelen barsten voor de koude. Een voorbeeld van dergelijke tuinhuizen met een praktische functie, is het model ‘Noah’.

Daarnaast kan een tuinhuis de perfecte plek zijn om te ontspannen. Onder de overkapping kan je een lounge installeren om samen met je familie te genieten van een aperitiefje. Je kan er ook de eettafel zetten om beschut te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Of wat dacht je van een speelplek voor de kleinkinderen, afgeschermd van de felle zon? Zo zie je maar, een tuinhuis kan ook dienst doen als een plek voor plezier!

Ten slotte heeft een tuinhuis ook een decoratieve functie. Je wilt natuurlijk dat zo’n groot en opvallend huis in je tuin een lust voor het oog is. Wij hebben dan ook verschillende modellen en verschillende afwerkingen in ons assortiment, zodat jij het tuinhuis kan kiezen die perfect past bij de rest van je tuin en de uitstraling van je woning. Hoeveel ramen wil je? Welke dakafwerking? Jij kan helemaal zelf kiezen!

Wat is de prijs van een tuinhuis met overkapping?

Welke prijs je uiteindelijk zal betalen voor jouw tuinhuis met overkapping, hangt vooral af van de gekozen houtsoort enerzijds en de grootte van het project anderzijds. Zo hebben we tuinhuizen uit vurenhout of douglashout. Douglas is over het algemeen wel iets duurder dan vuren, maar deze houtsoort gaat ook iets langer mee. Of als je een afdak wilt voor enkel wat hout onder te bewaren of een heuse overkapping wilt voor een lounge, zal ook in grote mate de prijs beïnvloeden.

Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat een tuinhuis tussen de 2000 en 10 000 euro kan kosten, afhankelijk van het type dat je kiest.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinhuis met overkapping? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving