Meer weten?

Welke uitstraling van kunststof vlechtschermen kan je kiezen?

Deze vlechtschermen zijn verkrijgbaar met verschillende diktes in takken, voor unieke afwerkingen van jouw scherm. Enerzijds hebben we de gevlochten schermen met dikke repen of takken. Hierdoor valt die textuur meer op en kan je mooi spelen met de lichtinval. De dikke takken lijken wel echt op wilgentakken, waardoor je wel nog die mooie landelijke look krijgt, dan wel met een echt duurzaam materiaal. De schermen met de kunststoffen repen lijken daarentegen meer op een gevlochten mand.

Daarnaast bieden we ook tuinschermen aan met een fijnere vlechtstructuur. Hierdoor valt die textuur minder op, maar krijg je toch dat tikkeltje extra in je tuinafsluiting. Bovendien past deze textuur ook perfect bij sommige tuinmeubelen, aangezien veel modellen een gelijkaardige bekleding hebben. Zeker in combinatie met andere moderne elementen, zoals een composiet plantenbak of een terras uit cement komen deze moderne tuinafsluitingen het best tot hun recht.

Zijn deze kunststof vlechtschermen stevig?

Deze kunststof vlechtschermen zijn zeker stevig en duurzaam genoeg voor jouw tuin. Het gevlochten kunststof blijft namelijk mooi in elkaar zitten en zullen niet na verloop van tijd loskomen. Bovendien worden deze schermen door middel van aluminium palen geplaatst in je tuin. Die zijn zeker duurzaam genoeg om harde windstoten op te vangen en toch mooi recht blijven staan.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kunststof vlechtschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving