Toebehoren Kunststof Tuinschermen

De perfecte afwerking voor jouw moderne, kunststoffen tuinscherm? Dat begint met het correcte toebehoren. Hier kan je niet alleen kiezen voor de perfecte bevestigingsmaterialen en de palen, maar ook afwerkingsprofielen, decorprofielen, paaldoppen en zelfs stormankers. Deze geven jouw project niet alleen een creatieve afwerking, maar zijn vaak essentieel voor de stevigheid en de duurzaamheid van jouw tuinafsluiting.

Meer weten?

Meer weten?

Welk toebehoren is essentieel voor jouw tuinafsluiting?

Wat je uiteindelijk zal nodig hebben om jouw project af te werken, hangt volledig af van jouw wensen en jouw project. Palen en bevestigingsmaterialen zijn zeker essentieel voor de plaatsing van jouw tuinafsluiting, dus daar kijk je zeker best voor. Andere toebehoren, zoals decorprofielen, stormankers en trelis schermen, zijn eerder optioneel en zijn enkel van toepassing als je in een gebied woont met veel rukwinden, of wanneer je jouw tuinscherm een extra toets wilt geven. De top- en onderprofielen werken jouw schutting dan weer mooi af en het contrast tussen het effen zwarte metaal en het kunststof geven je project nog dat tikkeltje extra.

Welk ander voordeel kunnen toebehoren hebben voor jouw kunststof tuinscherm?

Deze toebehoren kunnen ook een grote impact hebben op de duurzaamheid van jouw scherm. De paaldoppen bijvoorbeeld beschermen de binnenkant van de palen tegen vocht, waardoor de stalen kern niet zal beginnen roesten. Een stormanker biedt dan weer meer ondersteuning aan de palen bij hevige rukwinden. Bekijk dus zeker op welke manier je jouw tuinafsluiting nog duurzamer en steviger kan maken, door enkele simpele toebehoren toe te voegen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Kunststof Tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving