Metalen gleufpalen

Een metalen gleufpaal geeft jouw tuinwand de sterkte van beton, maar dan met een egaler en gladder oppervlak. Ben jij grote fan van een moderne tuinafsluiting? Of hou je van het contrast tussen een strakke paal en de unieke houttekening van je beplanking? Dan zijn het de metalen palen die je zoekt. Ze zijn bijzonder licht in vergelijking met houten of betonnen palen en zijn dus gemakkelijk te plaatsen. Ontdek nu alle voordelen van een metalen paal voor jouw tuinafsluiting!

Meer weten?

Meer weten?

Is er een onderscheid tussen begin- en eindpalen uit aluminium?

In principe maken we hier geen onderscheid tussen begin-, tussen- en eindpalen. Elke paal komt sowieso met een kleine metalen U, waarmee je een van de gleuven naadloos afsluit en voor een begin-of eindpaal zorgt. Zo simpel is het!

 

Kan je hoeken maken in een tuinafsluiting met aluminium palen?

Ja, dankzij de bewegingsruimte in de palen, kan je de beplanking nog op zo’n manier in de gleuven schuiven dat je hoeken kan vormen. Zelfs een hoek van 90° is mogelijk! Op die manier kan je altijd dezelfde paal gebruiken over heel je tuinafsluiting, waardoor je een egale tuinafsluiting krijgt over heel je project.

 

Waarom is een paaldop nodig bij metalen palen?

Zoals je kan zien, komen deze met kunststoffen paaldoppen voor bovenaan. Deze zijn zeker nodig om de duurzaamheid van de palen te bevorderen, want de binnenkant is niet behandeld. Als hier water in zou komen, dan gaat het metaal snel roesten. Een paaldop beschermt dus de onbehandelde binnenkant tegen vocht, wat dus uiteindelijk de duurzaamheid alleen maar ten goede komt.

 

Bovendien zorgen de paaldoppen voor een professionele en nette afwerking bovenaan de palen, zodat je echt trots zal mogen zijn op jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen gleufpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving