Klein tuinhuis

Soms heb je niet veel extra ruimte nodig om jouw tuinmateriaal op te bergen. Of misschien heb je wel een kleinere tuin waar een groot tuinhuis niet echt in past? Dan heb je een kleiner exemplaar nodig. Zo kan je toch al jouw spullen veilig, droog en uit het zicht bewaren. Maar je kan kiezen uit verschillende afwerkingen en uitstralingen, zodat jouw klein bijgebouwtje toch volledig past bij de rest van je woning.

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een klein tuinhuis?

Een klein tuinhuis is letterlijk een bijgebouwtje met een heel klein oppervlak. Zo hebben deze tuinhuizen een maximale oppervlakte zes vierkante meter. Dit maakt ze echt ideaal voor een kleine tuin, een voortuin of eventueel als extra tuinhuis waar je specifieke materialen in wilt bewaren.

Waarvoor kan je een klein tuinhuis gebruiken?

In deze tuinbergingen zijn door hun kleine oppervlakte vooral geschikt voor het opbergen van tuinmateriaal. Zo kan je er een grasmaaier, een hark, wat bloempotten en eventueel opgevouwen tuinmeubelen in opbergen. Op zes vierkante meter oppervlak kan je echter niet veel spullen plaatsen. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan kan je bijvoorbeeld wandplanken installeren om ook in de hoogte spullen op te kunnen bergen. En een hark of een borstel kunnen aan een haakje hangen. Zo zie je maar dat er veel manieren zijn om plaats te sparen in een klein tuinhuis, zodat je er toch nog veel spullen kunt opbergen.

Wat is de prijs van een klein tuinhuisje?

Kleine tuinhuisjes? Die hebben meestal ook een klein prijsje. Zo kosten de meeste van deze tuinhuizen minder dan 1000 euro, wat een groot verschil is tegenover de andere bijgebouwen in ons assortiment. Wil je toch liever wat meer spenderen aan je project, dan hebben we ook duurdere modellen in ons assortiment, maar deze hebben weliswaar meer details en kunnen ook iets groter zijn in oppervlakte.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze klein tuinhuis? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving