Automatische Houten poort

Heb je graag een landelijke stijl met moderne accenten? Dan zijn de automatische poorten uit hout en metaal ideaal voor jou! De warme bruintint en het subtiele textuur van het hout geven je poort die karakteristieke, charmante uitstraling. In combinatie met het metalen kader krijg je een uitermate stevige toegangspoort. En met een druk op de knop zwaait de deur voor je open. Ook een cijferpaneel, intercom, brievenbus of een spot kunnen gemakkelijk in de poort worden geïnstalleerd. De perfecte combo dus tussen een naturelle, charmante uitstraling van het hout en de vernieuwende stijl van een metalen, automatische poort.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een automatische poort uit hout?

Het spreekt voor zich dat een automatische poort duurzaam moet zijn. Daarom maken we hier gebruik van tropische hardhoutsoorten zoals padouk en ayous. Aan hun duurzaamheid en stabiliteit valt niet te tippen. Zelfs in regen, wind en contact met de grond zullen deze houtsoorten lang meegaan. Zo verzekeren we een poort met een verbazingwekkend lange levensduur!

Al deze poorten zijn automatisch, waarbij je dus op afstand de poort bedient. Heb je toch liever een manuele poort? Geen nood, we hebben exact dezelfde modellen die handmatig kan openen.

Welke uitstraling krijgt jouw poort met een houten bekleding?

De typische kenmerken van tropisch hardhout zijn natuurlijk die subtiele houttekening en zonder enige knoop. Sommige mensen schrikken wel van de koraalrode kleur van padouk, maar na een tijd vervaagt deze tot warm bruin. Wil je deze prachtige kleur toch behouden? Behandel de poort dan met een olie of kleurvaste beits. Zonder behandeling vergrijzen beide houtsoorten egaal op een natuurlijke manier.

Bovendien zijn de planken op een verticale manier gemonteerd aan de poort, waarmee je de hoogte van de poort benadrukt. Een extra voordeel aan deze bekleding is dat dieven niet over poort kunnen klimmen.

Hoe worden deze houten automatische poorten gemaakt?

Op onze website bieden we verschillende soorten poorten aan met verschillende standaard maten. Deze poorten worden lokaal geproduceerd in een gespecialiseerd atelier in de buurt, waardoor we ze ook op jouw maat kunnen maken. Zo kunnen we poorten voorzien voor jouw unieke stijl en afmetingen. Contacteer ons gerust hierover, en we helpen je graag verder met jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze automatische Houten poort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving