Draaipoort

Droom jij soms ook al van de poort naar de hemel? De zware deuren zwaaien open en je krijgt meteen toegang tot het paradijs. Dat is toch ook hoe een draaipoort naar je tuin aanvoelt? Je zwaait de deuren open en komt terecht in de tuin van Eden. Een zalige plek waar je kunt ontspannen en van de lekkerste vruchten kunt genieten. En deze keer niet alleen in de Bijbel!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor jouw draaipoort?

In ons assortiment kan je kiezen tussen verschillende houtsoorten voor jouw draaipoort: eik, tropisch hardhout, thermo ayous en geïmpregneerd grenen. De gekozen houtsoort heeft een grote invloed op de uitstraling van je project, samen met natuurlijk de uitvoering en de afwerking van de poort zelf.

De bekendste houtsoort is wellicht eik, een Europese hardhoutsoort versierd met een prachtige houttekening en af en toe een knoop. Dit geeft jouw draaipoort een erg charmante en natuurlijke uitstraling. Eikenhout is ook echt HARD-hout, ideaal voor een poort.

Wens je toch een erg duurzame houtsoort met een subtielere houttekening? Dan is tropisch hardhout een heel goede keuze. Deze poorten hebben geen knopen en een hele fijne nerfstructuur, voor een heel nette en cleane uitstraling voor je poorten. De perfecte mix tussen een strakke, moderne finish en het natuurlijke charme van hout.

Daarnaast hebben we nog thermo ayous, ook een houtsoort met een hoge duurzaamheid en een mooie warme kleur dankzij de thermische behandeling. Dit zijn de modernste modellen in ons assortiment van de draaipoorten, aangezien het blokprofiel van de bekleding zorgt voor een aangenaam lijnenspel en donkere schaduwvoegen tussen ieder blokje.

Ten slotte hebben we nog geïmpregneerd grenen, de ideale houtsoort voor zij die een droomtuin willen aanleggen met een iets krapper budget. Dit dennenhout hebben we simpelweg behandeld met chemicaliën om de duurzaamheid te verhogen tot wel 15 jaar. Deze poorten hebben die karakteristieke knopen en een lichtgroene schijn. Deze schijn zal ook na verloop van tijd verdwijnen naarmate het hout vergrijst.

Hoe gaan deze draaipoorten open?

Zoals de naam al doet vermoeden, gaan deze poorten al draaiend open, maar je kan bij de meeste poorten wel kiezen in welke richting ze opengaan. Het is eerder de bedoeling bij deze poorten dat je ze handmatig opent en een klink en cilinderslot installeert om alles op slot te doen. In principe kan je er wel een mechanisme in steken dat de poort automatisch maakt, maar dat zit niet inbegrepen in de poort zelf. We hebben wel andere automatische poorten in ons assortiment, dus neem zeker daar eens een kijkje!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze draaipoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving