Kleurafwerking betonscherm

Is het geen geweldig idee dat je jouw betonnen tuinscherm alle kleuren kan geven die je maar wilt? En dat een kleurbehandeling ook nog eens voordelen heeft voor de duurzaamheid? Dat is waarschijnlijk de droom van elke klusser! In deze categorie vind je alle 16 kleuren die je aan jouw betonscherm kan toevoegen.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom is het kleuren van je betonnen tuinscherm belangrijk?

Onze betonplaten zijn standaard beschikbaar in twee verschillende kleuren: een neutrale beige kleur, of een donkeren antracietkleur. Met deze betonharsen kan je jouw tuinwand wel een unieke kleur geven die perfect past bij jouw stijl en de rest van de tuin. Sterker nog, je kan wel uit 16 verschillende kleuren kiezen!

 

Een betonscherm is een steensoort dat van nature een oneffen kleur heeft: er zijn misschien bepaalde stukken van jouw tuinafsluiting die een iets lichtere of donkerdere kleur hebben. Het aanbrengen van een betonhars is dus erg belangrijk om een effen en egaal resultaat te krijgen in jouw tuin!

 

Daarnaast heeft een kleurafwerking voordelen voor de duurzaamheid van jouw betonscherm. Zo beschermt de verf het beton beter tegen verschillende weersinvloeden en groenaanslag.

 

Moet je een betonscherm vaak behandelen?

Een betonscherm moet je gelukkig niet zo vaak behandelen. Wij raden aan om de platen meteen te behandelen met de hars direct na de plaatsing. Daarna mag je tot 5 jaar wachten om de volgende behandeling aan te brengen op dezelfde manier. Je kan ook in de tussentijd dezelfde kleurhars gebruiken om bepaalde stukken opnieuw te behandelen of beschadigingen te verstoppen.  

 

Met wat breng je deze betonhars aan?

Deze kleurbehandeling is heel gemakkelijk aan te brengen met behulp van een kwast. Toch raden we voor een egaal resultaat de sproeikoppen aan. Jouw betonscherm is ook zo veel sneller behandeld, omdat je in een keer grote oppervlakken gelijkmatig kan behandelen. Dit extra gereedschap vind je op deze pagina.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kleurafwerking betonscherm? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving