Hottub

Heb jij al eens een IJslandse warmwaterbron ervaren? De natuurlijke vulkanische baden die over het hele land verspreid zijn? Wel, met deze hottubs krijg je net zo’n heet en gelukzalig gevoel in de tuin! Geen vliegtickets naar het verre noorden nodig, want in elk seizoen kan je genieten van het warme bad in je tuin.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe worden hottubs opgewarmd?

Een hottub bestaat standaard uit heet water, maar het badwater komt natuurlijk niet zomaar in je tuin op temperatuur. Dat gebeurt via een externe houtkachel. Steek wat houtblokken in brand in de kachel en via een buis wordt de warmte doorgeleid naar jouw bad. Hoe meer hout je dus verbrand, hoe heter je bad zal zijn. De aluminium bus staat wel rechtstreeks in het water, maar om ervoor te zorgen dat niemand zich verbrand aan de hete kachel, zetten we er een houten hekje voor. En geen zorgen, want het aluminium van de kachel roest niet en zal dus het badwater niet vuil maken.

Omdat een hottub vaak redelijk hoog is, zijn deze pakketten voorzien van een houten trapje, dat je indien nodig nog kan weghalen.

Waarom een hottub uit hout?

Een houten huttub geeft jouw tuin een extra toets. De houten omkadering lijkt een beetje op een opengesneden wijnvat, waardoor je die rustieke uitstraling krijgt. Toch past een hottub ook bij de moderne tuinomgeving, dankzij de verfijnde afwerking en de moderne technieken.

Bovendien heeft hout een belangrijke isolerende waarde, waardoor de warmte beter in de kuip blijft. En het hout zal niet te warm worden, waardoor je het nog steeds kunt vasthouden en erop kan steunen zonder verbrand te worden.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hottub? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving