Geïmpregneerde constructiepalen

Stel je even voor: je wilt een eigen droomtuin aanleggen en je wilt creatief aan de slag gaan met verschillende palen. Maar o jee, wat kan hout soms duur zijn! Met de constructiepalen uit geïmpregneerd grenen kan je wel de wildste projecten in je tuin aanpakken. Ze zijn redelijk duurzaam, hebben een nette vorm en zijn heel budgetvriendelijk. Alle belangrijkste eigenschappen voor een goeie constructiepaal dus!

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe duurzaam zijn palen uit geïmpregneerd grenen?

Palen uit geïmpregneerd grenen gaan makkelijk 15 jaar mee. Normaal gezien is onbehandeld dennenhout niet echt duurzaam, maar dankzij de behandeling met chemicaliën kunnen we deze lagere levensduur wel optrekken. Dit proces staat ook wel bekend als impregnatie, vandaar de naam ‘geïmpregneerd grenen’. De duurzaamheid is dan wel iets minder, maar je kan nog steeds heel lang van deze houtsoort genieten!

Welke uitstraling hebben deze geïmpregneerd grenen constructiepalen?

De constructiepalen uit geïmpregneerd grenen hebben een heel strak en proper uiterlijk. Ze zijn mooi glad gefreesd met een nagenoeg perfecte cilindervorm, dit in tegenstelling tot de kromme robinia. Hierdoor passen de rechte grenen constructiepalen perfect bij een moderne tuinomgeving, waar alles wat strakker mag.

Toch krijgt je project die natuurlijke toets, dankzij de gevlamde houttekening, de knopen in de paal en het charmante karakter van hout. Deze palen hebben een groene schijn door de chemische behandeling, maar deze tint zal na verloop van tijd vergrijzen. Toch kan je met deze palen ook creatief aan de slag gaan en ze schilderen, beitsen of oliën naar hartenlust!

Wat zijn de voordelen van een constructiepaal in geïmpregneerd grenen?

Een constructiepaal uit geïmpregneerd grenen is niet alleen zeer stevig, maar zijn ook bijzonder budgetvriendelijk. Met deze palen kan iedere doe-het-zelver zijn droomproject realiseren, los van het budget. Bovendien kan je verschillende creatieve realisaties bouwen met deze palen, van een tuinafsluiting, steunpalen om sfeerverlichting aan te hangen, een paal om klimplanten op te laten groeien, of wat dacht je van een paal om een vogelnestje aan te hangen? Er zijn zo veel verschillende manieren om deze palen te verwerken in je tuin.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde constructiepalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving