Gevelbekleding Dubbel Blokprofiel

Heb je ook dubbel glas in jouw woning? Speel op je op het padelterrein ook altijd dubbelspel? Heb je in de McDonalds ook altijd de neiging om een double cheeseburger te bestellen? Waarom zou je dan niet voor een dubbel blokprofiel kiezen als gevelbekledingsprofiel?

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling heeft een dubbel blokprofiel?

Het mooiste aan een duo-profiel vind ik het reliëf. De hogere blokjes die afgewisseld worden met diep gefreesde groeven zorgen voor een leuke variatie. Als ik lang genoeg naar een dubbel blokprofiel staart dan zie ik twee bergen met daartussenin een ravijn. De afgeschuinde zijdes aan de blokjes doen me terug denken aan prachtige skivakanties waarin ik freewheelend van hellende pistes naar beneden snowboardde. Ik heb dan ook een rijke verbeelding. In realiteit is zo een afgeschuinde zijde heel handig. Het zorgt voor een perfecte afwatering.

Wat is de troef van een dubbel blokprofiel?

Wat ik het allergrootste voordeel vind aan een dubbel blokmotief? De tijdswinst!

Dubbel en triple blokprofielen hebben meestal een breedte van ongeveer 13 centimeter. Als je dat vergelijkt met een enkel blokprofiel dat gemiddeld rond de 5 à 6 centimeter breed is, dan hoef je geen rekenwonder te zijn om te merken dat je met een dubbel blokprofiel de helft minder tijd besteedt aan de plaatsing.

Ook leuk is de tand en groef waarmee de profielen als puzzelstukjes in mekaar passen. Zo heb je een geheel gesloten gevelbekleding en geen last van vocht aan de achterzijde van de beplanking.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Dubbel Blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving