Carport met berging

Een carport met een berging is de perfecte combinatie tussen een carport en een garage. Je krijgt namelijk een afgedekt gedeelte waar je de wagen onder kunt plaatsen, maar ook een extra ruimte die je kunt gebruiken voor een tweede wagen, andere voertuigen of eventueel als opslagplaats! Deze carports kun je dus volledig vormgeven naar jouw wensen en jij kiest de functie van elk compartiment. Handig toch?

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan ik de extra ruimte van mijn carport voor gebruiken?

Sommige carports hebben genoeg opbergruimte om een tweede auto te parkeren. Maar ook fietsen, bromfietsen en moto’s kan je veilig opbergen in de afgesloten berging.

Of wat dacht je van extra stockageruimte? Zo kan je tuingerei, meubels, hobbyspullen netjes opbergen in dozen in de berging. Of wil je een atelier om ongestoord aan houtbewerking te doen? Zo staan ze uit het zicht van eventuele gasten en creëer je meer plaats bij je thuis.

Hoe zet je jouw carport met berging in elkaar?

Je zou het misschien niet zeggen, maar deze carports zijn bijzonder gemakkelijk in elkaar te steken. Per pakket krijg je alle nodige balken, kepers en bevestigingsmaterialen. Al deze onderdelen zijn ook genummerd, zodat je precies weet wat elke balk is. Je krijgt zelfs een handleiding en een technische tekening, zodat het bouwproces van jouw bijgebouw zo vlot verloopt als een IKEA-kast.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze carport met berging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving