Boombank

Omarm jij ook de natuur graag in jouw tuin? Zoek je graag de verkoeling onder de bladeren van een boom in je tuin? Dan is een boombank ideaal voor gelukzalige momentjes van genot. Dit is net zoals een tuinbank, maar dan rond de stam van een boom. Zo krijg je de ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten van de schaduw met een kleine versnapering of gewoon om op jezelf te genieten van een goed boek.

...
Meer weten?

Meer weten?

Moet je deze boombanken onderhouden?

Deze boombanken hebben eigenlijk weinig onderhoud nodig om mooi te blijven. Gevallen blaadjes veeg je er zo af en als er toch vuil op komt, veeg je dat gemakkelijk af met een sponsje en wat water en zeep. Maar net zoals iedere houtsoort, zal ook dit hardhout na verloop van tijd beginnen vergrijzen. Dit geeft de hele bank een prachtige zilverkleur dat het landelijke en natuurlijke karakter alleen nog meer onderstreept. Om dit vergrijzingsproces toch tegen te houden, kan je de boombanken een keer per jaar behandelen met een speciale houtolie of beits.

 

Wordt de boom beschadigd bij de plaatsing van deze boombanken?

Nee, bij de plaatsing van deze boombanken wordt de boom zelf niet beschadigd. De banken worden namelijk losjes rond de boom geplaatst en kunnen aan elkaar worden bevestigd voor extra stevigheid. Er worden dus geen nagels of schroeven geplaatst in de boom zelf en die blijft dus volledig ongedeerd.

 

Zijn boombanken duur?

Hoe veel budget je uiteindelijk zal besteden aan jouw boombanken, hangt vooral af van de gekozen houtsoort en uitstraling. Zo hebben we modellen uit hardhout en teak, die beide de beste duurzaamheidsklasse hebben. Maar deze kwaliteit komt wel met een hoger prijskaartje. Wie toch met een krapper budget werkt, kan kiezen voor geïmpregneerd grenen, wat nog steeds hout is van goede kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze boombank? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving