Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een gevelplint aan jouw woning?

Er zijn tal van voordelen aan een gevelplint. Zo vormen ze een slijtvaste bescherming tegen opspattend vuil en vocht, schimmels en zelfs uitslag door salpeterzuur. Heb jij een woning of bijgebouw voorzien van crepi of gevelpleister, dan raden we zeker deze plinten aan. Achter de stenen plinten wordt ook altijd een extra laag isolatie geplaatst, waardoor je dus kan genieten van een woning met een nog hogere isolerende waarde.


Deze stenen zijn ook bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk! Hoewel je de bekleding misschien wel af en toe nog eens zal moeten behandelen, blijven deze borders altijd hun kleur behouden, zonder af te brokkelen of te scheuren.

 

Hoe plaats je een stenen gevelplint?

Een gevelplint plaatsen is minder moeilijk dan je denkt. Professionele vakmannen bevestigen ze tegen een achterliggende muur met behulp van een kleefmortel of een chemische verankering. Bovendien worden de stenen een beetje in de grond gegraven voor extra fundering in de grond. Eens de plinten stevig vastzitten, kan je de voegen bijvullen of afkitten. En voilà, je gevelplinten zijn al geplaatst!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelplinten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving