Lariks / grenen planchetten

Gevelbekleding van een bijgebouw moet niet alleen stijlvol en stevig zijn, maar je kan er ook redelijk wat op besparen. Lariks en grenen zijn de perfecte houtsoorten voor zij die graag iets spaarzamer zijn met hun budget, maar toch een mooie bekleding wensen. Het zijn beide Europese houtsoorten met duidelijke nerven en knopen die jouw project meer diepgang en een extra landelijke toets geven. Je krijgt dus echt de authentieke uitstraling van naaldhout in jouw gevel.

...
Meer weten?

Meer weten?

Zijn planchetten uit lariks duurzaam?

Ja, het is al meermaals bewezen dat lariks een erg duurzame en stevige plank vormt voor de bekleding van jouw bijgebouw, tuinhuis of poolhouse, zeker deze planchetten uit Siberische lariks. Die groeien in erg koude gebieden, waardoor ze nog trager groeien en dichtere jaarringen vormen. Dit in tegenstelling tot het Europese lariks, wat iets zwakker en minder duurzaam is. Kortom, Siberisch lariks is hout dat al veel barre weersomstandigheden heeft overleefd en dus extra sterk is voor jouw project.

Hoe kan ik planchetten uit geïmpregneerd grenen gebruiken voor mijn gevel?

Planchetten uit geïmpregneerd grenen zijn ideaal als gevelbekleding. Dankzij een chemische behandeling hebben de we deze houtsoort nog duurzamer gemaakt en krijgt het die typische groene schijn. Geen zorgen, met de vergrijzing van het hout zal ook de groene schijn verdwijnen. De dikte van de planchet staat wel recht evenredig met de duurzaamheid en de stevigheid. Kies dus voor een iets dikkere plank als je langer van je authentieke houten bekleding wilt genieten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze lariks / grenen planchetten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving