Keramiek tuinschermen

Een tuinscherm uit keramiek, dat zijn heus geen panelen uit de standaard pottenbakkersklei. Ze zijn net zoals een keramische vloer: stevige panelen die bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Deze panelen geven je volledige privacy en zijn bovendien volledig winddicht. Kortom, de ideale tuinafsluiting voor zij die zoeken naar iets onderhoudsvriendelijk, stevig, stijlvol en veelzijdig.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke afwerkingen kan je kiezen voor een keramisch tuinscherm?

Deze tuinschermen uit keramiek zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen en afwerkingen. Zo kan je enerzijds kiezen voor de klassieke egaal-gekleurde panelen, maar er zijn ook versies beschikbaar met een houtprint, waardoor jouw tuinafsluiting toch lijkt op natuurlijk hout. Zo krijg je een prachtig contrast tussen donkere en lichte houttinten. Dit soort print blijft voor altijd op de panelen hangen en bladert niet af!

Hoe onderhoud je een keramisch tuinscherm?

Een van de grote voordelen aan dit soort keramische panelen, is dat ze helemaal geen onderhoud nodig hebben! De kleur zal niet vervagen of vergrijzen na verloop van tijd en je moet dus geen speciale middeltjes gebruiken om je tuinafsluiting te onderhouden. De print hangt ook bijzonder goed vast op de panelen, waardoor deze niet zal afbladeren. Is je tuinscherm wat vuil geworden? Dan kan je alles mooi schoonpoetsen met een sponsje, water en zeep. Zo kan jij nog decennialang genieten van een stevig en stijlvol scherm in je tuin.

Kan je verschillende panelen combineren?

Ja hoor, deze panelen kan je naar hartenlust combineren met andere Design tuinschermen in ons assortiment. Wat dacht je van een combinatie tussen een houtprint en de glazen panelen? Of een vlakke tuinwand met een spatje rood? Zo creëer je een eigen unieke tuinwand voor jouw tuin!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze keramiek tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving