Fijnbezaagde lariks / douglas balken en kepers

Vind jij eik ook niet heel duur? Daarvoor zijn balken en kepers uit douglas en lariks een ideale oplossing! Ze hebben een gelijkaardige uitstraling, maar dan voor een lager prijskaartje. Dit is zeker positief voor zij die graag met een strikt budget aan hun project beginnen, maar dromen van een stijlvolle realisatie in hun tuin.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn fijnbezaagde lariks en douglas balken en kepers afgewerkt?

Deze fijnbezaagde kepers en balken uit douglas en lariks zijn in vorm gesneden met een zaagblad met fijne tandjes. Hierdoor krijgen we die vierkante of rechthoekige vorm. Daarna worden deze balken niet meer afgewerkt, waardoor ze een rustiek en een robuust oppervlak hebben. Dit is ideaal voor de projecten waar je het naturelle aspect van hout wilt benadrukken. Door deze afwerking heb je wel meer kans op splinters en een ruw oppervlak.

Voor welke toepassingen zijn de fijnbezaagde lariks en douglas kepers en balken geschikt?

Kepers en balken uit lariks of douglas zijn ideaal om een erg stevig gebinte of geraamte te bouwen voor gelijk welke buitenconstructie. Denk maar bijvoorbeeld aan een carport, een bijgebouw, een tuinhuis of een kapschuur. Deze fijnbezaagde versie worden vooral gebruikt voor kaders en als basis voor wand- en gevelbekleding. De ruwe afwerking maakt in die toepassingen niet uit.

Hoeveel kosten deze fijnbezaagde lariks/ douglas balken en kepers?

Wie op zoek is naar een betaalbaar constructiehout voor zijn bijgebouw, moet met lariks of douglas niet verder zoeken. Ze zijn even perfect als eik om jouw tuinhuis, schuur, bijgebouw of overdekt terras mee vorm te geven. Deze fijnbezaagde exemplaren zijn zelfs nog goedkoper dan de geschaafde versies. En met de veelheid aan afmetingen vind je vast en zeker de perfecte balken en kepers voor jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze fijnbezaagde lariks / douglas balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving