Houtbescherming binnen

Heb je wat houten meubels, muurbekledingen en spullen staan binnen jouw woning? Misschien een houten vloer? Of is jouw bijgebouw, poolhouse of overkapping binnen versierd met houten accenten? Dan zijn de onderhoudsproducten voor binnen gebruik ideaal! Hiermee bescherm je het materiaal beter en breng je de natuurlijke kleur weer goed tot zijn recht. Zo goed als nieuw!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarvoor gebruik je deze onderhoudsproducten?

De oliën uit ons assortiment zijn vooral geschikt om houten vloeren te behandelen. Deze onderhoudsproducten hebben namelijk verschillende bestanddelen waardoor het beschermd is tegen frequent gebruik. Je zal namelijk vaak over deze vloer lopen, of misschien zelfs meubels verplaatsen. Daarom moeten deze oliën extra stevig zijn om de vloer nog langer te kunnen beschermen. Toch kan je ze ook gebruiken voor andere projecten, zoals kurk, deurenkozijnen, meubels en zo voort.

Waarom is de behandeling met olie belangrijk?

Door je vloeren extra te behandelen met een olie, kan je ervoor zorgen dat het hout wordt gereinigd van hardnekkige vlekken, zoals die van wijn of koffie. Bovendien wordt het hout extra gevoed, waardoor de warme tint opnieuw tevoorschijn komt als nooit tevoren. Na regelmatig onderhoud wordt de vloer minder glad en is die veel gemakkelijker om tussendoor te poetsen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houtbescherming binnen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving