Woonunit

Waar het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Na een lange werkdag plof je in de zetel en geniet je van een warme thuis en de rust na al die drukte. Wat is het toch zalig thuiskomen! Maar wat als je dat zalige gevoel kan doorgeven aan iemand anders? Of misschien ben je wel mantelzorger? Geef iemand een nieuwe thuis met een woonunit of zorg voor een speciaal plekje voor jouw eigen onderneming. Kortom, met deze kleine huisjes kan je zo veel mensen, inclusief jezelf, zo gelukkig maken!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn woonunits?

Woonunits zijn gezellige, kleinere gebouwen, soms ook al iets groter, die je kan zetten in de tuin of op jouw perceel. Misschien heb je al eens gehoord van het concept ‘tiny houses’? Deze huisjes hebben een beperkte oppervlakte, maar voldoen aan al je basisbehoeften. Hierdoor moet je meestal slimmer omgaan met opbergruimte en de meubels die je plaatst. De laatste jaren stijgen ze in populariteit, aangezien je op een goedkopere en ecologische manier kan wonen zonder in te boeten in comfort. Bovendien kan je deze woonunits naar eigen smaak vormgeven.

Waar wordt een woonunit voor gebruikt?

Woonunits kunnen voor verschillende situaties worden gebruikt. Wil je graag een extra ruimte om te ontspannen, spullen op te bergen, of je hobby’s naar harte lust uit te oefenen? Wat dacht je van een mancave? Het is ook de ideale oplossing voor bijvoorbeeld mantelzorg als kangoeroewoning, om ouderen op te vangen in je tuin. Is je huis momenteel onbewoonbaar verklaard door een verbouwing of een brand? Dan is deze woonunit ook ideaal voor tijdelijk in te verblijven tot je huis terug bewoonbaar is.

Veel mensen gebruiken deze woonunits ook als atelier of kantoor. Ideaal dus voor je eigen nagelstudio, of het hoofdkwartier van je eigen onderneming?

Welke soort woonunit kies ik het best?

Zoals je kan zien, zijn er verschillende soorten woonunits. Wij hebben ze onderverdeeld naargelang de toepassing waarvoor we ze het meest aangekocht zien worden. Uiteraard is dat niet voor iedereen en in elke situatie hetzelfde. Het kan dus perfect zijn dat het tuinkantoor dat jij voor ogen hebt onder blokhutten is gecategoriseerd. Verder kan je ook verschillende montagesystemen ontdekken in ons assortimenten. Bij sommige woonunits zijn de zijwanden al voor gemonteerd en worden ze op die manier geleverd. Bij andere woonunits zal je een blokhutsysteem ontdekken en nog anderen worden op cls-wanden gemonteerd.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze woonunit? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving