Word trots op je tuin

Alles op je tuinontwerp

Om jou trots te maken op jouw tuin, gevel of buitenruimte, is het onze taak om jou van de juiste materialen te voorzien. Daarvoor nemen we alle niet-levende materialen die op een tuinontwerp kunnen staan en je als doe-het-zelver zelf zou kunnen gebruiken als maatstaf. Vanaf de schil van jouw woning tot aan het allerlaatste stukje grond van jouw tuinperceel of weide, willen we jou helpen om de juiste producten te vinden. We leveren ze bij jou aan huis of je kan ze afhalen op ons adres.

Eenvoudig enkele klikken

Omdat het soms een hele klus kan lijken om alle bouwstenen van jouw project te bestellen, doen wij er net alles aan om dat zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo proberen we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een duidelijke navigatiemenu, een prima zoekbalk, pagina’s met filters, zo vind jij onmiddellijk de prijs terug van elk product. Gedaan met dagen wachten op een offerte! Met één muisklik voeg je een product toe aan jouw winkelwagentje. Met een tweede klik kies je voor afhalen of leveren, enkel nog betalen en klaar is kees!

Advies op de juiste plaats

Omdat productteksten niet altijd even makkelijk te absorberen zijn, maken we bij EXZO zoveel mogelijk video’s. Daarmee proberen we jou te helpen bij je keuze of even te tonen hoe je een product het best plaatst. Je kan met jouw vragen ook op verschillende manieren terecht bij onze productexperts. Zo ben je altijd welkom in onze showroom, kan je een video call inplannen of even bellen of mailen. We bespreken elk project graag met jou in detail. Vraag maar raak!

Familiaal en toegankelijk

Wat wij zelf het belangrijkste vinden om ons thuis te voelen? Een familiegevoel! Bij EXZO worden we het liefst bij de voornaam aangesproken. We trachten een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten en zweren bij een no-nonsense vriendschapscultuur onder collega’s. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn en open, eerlijk en transparant te communiceren. Om dat na te streven, krijgt elke klant bij ons een projectverantwoordelijke aangewezen die instaat voor een 1 op 1 opvolging na verkoop. Zo kan je altijd bij iemand terecht die meedenkt met jouw project.

Duurzame prijzen

Bij EXZO werken we direct-2-consumer. Als importeur en als groothandel kopen we rechtstreeks aan de bron aan. Door goede partnerships met loonzagerijen, timmerateliers en fabrikanten hebben we vat op de productie van de materialen. Daarin stellen we vakmanschap en flexibiliteit voorop. Op onze webshop vind je voor elk product onmiddellijk een scherpe, maar vooral eerlijke prijs terug. Een prijs die elke hand in de productiecyclus respecteert. Daarom zal je bij EXZO nooit overstelpt worden met woekerkortingen of solden tot -50%. Bij ons vind je als particulier onmiddellijk een faire, marktconforme prijs terug voor elk product.

Blijven inspireren, innoveren

Een tuin of buitenruimte leeft en is altijd in beweging. Het gras groeit, vogeltjes fladderen voorbij en de wind blaast door de bladeren van de bomen. Bij EXZO willen we ook continue in beweging blijven. Dagelijks zoeken we naar manieren om onszelf te verbeteren en onze klanten te inspireren over alles wat met buitenleven te maken heeft. Zo trekken we op reportage om projecten en buitenruimtes van onze klanten in beeld te brengen. Natuurlijk kan je ook altijd in onze showroom terecht om materialen te bekijken en je te laten inspireren door één van onze adviseurs.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving