Robinia afsluiting

Blaat jouw schaap ook al ro-bi-ni-aaaaa? Deze houtsoort is bij het grote publiek een tikkeltje minder bekend, maar het wordt nochtans veel gebruikt in verschillende exterieure toepassingen. Denk hierbij maar aan gevelbekleding, terrasplanken, poorten, weide- en constructiepalen, balken en oeverversteviging. Velen kiezen dan ook graag voor deze houtsoort voor de duurzaamheid en het natuurlijke karakter. Ideaal dus voor een omheining voor je schapen!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een robinia omheining?

Kies je voor een omheining en palen uit robinia, dan krijg je een omheining met een bijzonder hoge duurzaamheidsgraad. Robinia is de enige Europese houtsoort met een levensduur die hoger ligt dan 25 jaar, zelfs in contact met de grond! De omheiningen in robinia of pseudoacacia worden vervaardigd in onze eigen productie in de Balkan regio. Op die manier kunnen we de kwaliteit heel hoog houden. Aangezien robinia wel van Europa komt, heeft dit hout wel nog die prachtige nerven en knopen, die jouw project van die landelijke toets voorzien.

Waarvoor worden omheiningen met korte of lange tussenafstand gebruikt?

We bieden de schapenomheining in robinia aan op drie verschillende hoogtes. De laagste is 80 centimeter hoog en kan perfect worden gebruikt om een konijnenperkje of kippenren af te sluiten. De hoogste omheining is momenteel 120 centimeter hoog en kan je voor iets grotere dieren gebruiken zoals bokken en geiten.

Je hout best ook rekening met de onderlinge afstand tussen de latten of spijlen. Afhankelijk van de grootte van het dier, kies je dus een grote of een kleine afstand. Alle omheiningen met een grote tussenafstand zitten op een rol van 10 meter en met een korte tussenafstand op een rol van 5 meter. De latten zijn machinaal samengebonden met gegalvaniseerde draad.

Is een schapenomheining uit robinia duur?

Over het algemeen zijn robinia schapenomheiningen wel iets goedkoper dan de kastanje omheiningen. Dat is goed nieuws, aangezien je dus een betere duurzaamheid krijgt voor een lager prijskaartje!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia afsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving