Metalen weidepoorten

Met deze metalen weidepoorten hou je jouw wollige en loeiende vriendjes binnen in de weide. Koeien, paarden, ezels, schapen, geiten of alpaca’s; ze kunnen allemaal veilig grazen. Deze poorten zijn robuust en duurzaam door het metaal. Ze zijn bovendien erg bestand tegen vocht, corrosie en roest door het hoogwaardig staal en de gegalvaniseerde laag. Je kan deze poorten niet alleen gebruiken voor het binnenhouden van vee, maar ook als toegangspoort voor een erf, een veld of een stalling.

Meer weten?

Meer weten?

Is een metalen weidepoort aanpasbaar aan je eigen weide?

De meeste weidepoorten zijn verkrijgbaar in vaste maten. De uitschuifbare variant kan je echter zelf nog aanpassen naar de opening in jouw weideomheiningen. Je plaatst deze poorten met palen in de grond.

De MEUHH poort is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling en smaak. Deze poorten zijn dan ook meer geschikt voor grotere dieren, zoals koeien, paarden, schapen, geiten, en zo voort.

Een weidepoort met gaas? Dat kan! Een van onze poorten is al voorzien van een gaas onderaan zodat kleinere dieren niet kunnen ontsnappen of vast komen te zitten in het kader.

Waarom zou je kiezen voor een metalen weidepoort ?

Mensen kiezen vaak voor metalen weidepoorten, omdat ze onderhoudsvriendelijk en in sommige gevallen duurzamer zijn. Houten weidepoorten zijn misschien wel charmanter, maar er zijn ook genoeg redenen voor te kiezen voor een metalen weidepoort. Zo zijn beitsen, beschermende oliën of lakken niet nodig en heb je er dus geen onderhoud aan. Op sommige vlakken is metaal ook sterker dan hout en zal het ook langer meegaan. Ook voor degenen die op zoek zijn naar een meer industriële en moderne uitstraling is een metalen weidepoort ideaal.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen weidepoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving